Biblioterapie la Biblioteca Județeană "Lucian Blaga" Alba
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Biblioterapia este un proiect cultural ce se desfășoară sub formă de ateliere de psihologie practică, ateliere centrate de fiecare data pe cărți care se găsesc în colecțiile Biblioteci Județene „Lucian Blaga” Alba.

„Doriți să știți pe ce se bazează percepțiile noastre sau care este impactul lor asupra sănătății?

Vă întrebați ce se întâmplă când ne confruntăm cu oameni cu percepții diferite de ale noastre și cum putem gestiona aceste situații? La toate aceste întrebări veți putea primi răspuns de la psihoterapeutul Cosmin Bara, în cadrul celei de-a doua activități ce face parte din proiectul Biblioterapia.”

23 martie 2021, începând cu ora 17:00, live, pe pagina de Facebook

Cea de-a doua activitate din cadrul proiectului  Biblioterapia va avea loc marți, 23 martie 2021, începând cu ora 17:00, live, pe pagina de Facebook a bibliotecii. Tema întâlnirii de marți este „Despre percepție. Percepția, cheia realității” iar organizatori alături de psihoterapeutul Cosmin Bara vă invită să participați în număr cât mai mare la această întâlnire, pentru că „percepțiile noastre referitoare la experiențele trecute, indiferent dacă sunt pozitive sau negative, afectează în mod direct starea noastră de a fi și ne creează astfel realitatea personală” spune Cosmin Bara. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel