Data publicării:

Bianca Drăgușanu, replică dură la adresa lui Șerban Huidu

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

După ce Șerban Huidu a scris un mesaj deloc măgulitor la adresa Biancâi Drăgușanu, luându-se de presupusul avort pe care l-a făcut, roşcata n-a stat prea mult pe gânduri şi l-a atacat, la rândul ei, pe fostul cârcotaș.

"Bianca este prezentă pe prima pagina a ziarelor după săvârşirea unui avort, un lucru extrem de personal şi care nu are ce căuta în media, am să vă spun imediat de ce! Nu ştiu câţi dintre cei ce vor citi sunt părinţi, dar mie, când am văzut cum bate inima copiilor mei la primele ecografii mi s-au muiat picioarele. Au fost cele mai frumoase momente din viaţa mea", a scris Huidu pe Facebook.

"Nu o judec aici pe Bianca pentru alegerea facută, chiar îmi e milă de ea, dar pentru milioane de adolescente, avortul trece ca o bagatelă, ca un chestie peste care se poate trece uşor, când în fapt el implică atât de multe! Din cauza unor inconştienti ca cei ce defilează cu Bianca pe prima pagina, România are înca 500.000 de avorturi pe an, iar întreruperea de sarcină este prima metoda contraceptivă la noi! Asta în 2013, când sunt atâtea soluţii pentru ca astfel de drame să nu se întâmple!", a mai scris fostul cârcotaș

Bianca Drăguşanu a sărit imediat la gâtul lui Şerban Huidu:

"În fiecare zi îşi dau cu părerea despre presupusele evenimente care s-au întâmplat sau NU în viaţa mea persoane care să zicem că mă desfiinţează prin cuvinte destul de dure.

Constat că, de fapt, aceste persoane care mă pun la zid şi aruncă cu vorbe grele în mine nu fac parte din categoria sfinţilor, ba mai mult fiecare dintre ei au câte un dosar destul de gros sau câte un trecut nu tocmai plăcut.

Unii sunt acuzaţi de ucidere din culpă, alţii şi-au înşelat nevestele cu colegele de la muncă, altele se vând, ieftin fiind înecate în datorii şi minciuni, alţii au amante la 2 pași de casa lor.

Aş putea să dau nume şi să spun poveştile reale ale acestor persoane publice...Toţi aceşti oameni NU mă cunosc, dar vorbesc despre mine...toţi aceşti oameni au uitat cine sunt ei de fapt!", a scris Bianca Drăguşanu pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel