Bianca Drăgușanu, luată în vizor de cântăreața pe care a jignit-o: Dacă tot ești o doamnă...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Se pare că i-a venit rândul Biancăi Drăgușanu. După ce a lansat mai multe jigniri la adresa unei cântărețe, aceasta a recționat. Ce spune despre blondină.

“De aseară (n.r.: luni seara), primesc o mulțime de mesaje în care mi se spune că Bianca Drăgușanu mă jignește. Am văzut și eu ce a spus și, sincer, nu o prea înțeleg, mai ales că nu ne cunoaștem personal. În plus, dacă tot ești o doamnă, nu folosești un asemenea limbaj, mai ales că te pretinzi a fi superioară”, a declarat vedeta pentru wowbiz.ro.

"Iubitul ei mi-a împrumutat și mașina"

”L-am cunoscut pe iubitul ei, am un respect deosebit pentru el. Nu știu ce să cred, sper că nu e geloasă, că eu cu el am vorbit doar ca prieteni, ca amici. Pe rețelele de socializare în care el m-a felicitat pentru muzică și, la un moment dat, mi-a împrumutat și mașina pentru a filma un videoclip, am mai vorbit. Pe ea nu o cunosc, de aceea nu pot să vorbesc prea mult despre ea, știu doar că se consideră o doamnă, dar, din ce am observat a uitat că altul este limbajul pe care îl folosesc cei din mediul din care se pretinde”, a mai spus artista.

Vezi și: Bianca Drăgușanu ATAC DUR la adresa unei cunoscute cântărețe: Ești penibilă cu diplomă! Cârtiță disperată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel