Bianca Drăgușanu, despre relația cu Cătălin Botezatu: M-a ALES, Dumnezeu m-a trimis în viața lui. Avea NEVOIE de mine și eu de el
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Bianca Drăgușanu / Cătălin Botezatu
Foto: Instagram Bianca Drăgușanu / Cătălin Botezatu
Bianca Drăgușanu a făcut noi declarații despre Cătălin Botezatu și relația lor.

Nu mai este niciun secret faptul că Bianca Drăgușanu a fost, este și va fi rămâne mereu una dintre cele mai importante femei pentru Cătălin Botezatu, lucru pe care-l recunoaște și el ori de câte ori are ocazia. 

Chiar dacă relația lor s-a încheiat, au rămas buni prieteni și nimeni nu ar fi surprins să îi vadă din nou împreună. 

În ultima vreme, cei doi au tot vorbit unul despre altul și despre relația pe care au avut-o. Relația celor doi designeri a fost una plină de iubire, pasiune, dar și de peripeții. Au fost surprinși în ipostaze intime, certurile lor au fost făcute publice, însă totul s-a încheiat cu o frumoasă prietenie.

Recent, Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea despre celebritatea sa, după ce de-a lungul anilor s-a spus că designerul a fost cel care a făcut-o celebră. Pentru a opri toate aceste zvonuri, a decis să facă publică întreaga poveste legată de venirea sa în Capitală.

Povestea Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu provine dintr-o familie cu posibilități financiare reduse, a avut o copilărie extrem de grea, iar atunci când părinții săi au divorțat a decis să rămână alături de tatăl ei. Toate problemele și neajunsurile nu au oprit-o să-și urmeze visul visul.  Ajunsă la 18 ani, Bianca Drăgușanu a decis să își schimbe viața, a mers în Capitală, iar prima sa apariție la TV a fost în cadrul emisiunii lui Mircea Radu, atunci când suferea din iubire.

Gândul pentru care a mers la București a fost de a-și face o carieră în modeling și s-a prezentat la un casting organizat de Cătălin Botezatu. Conform spuselor ei, creatorul de modă a observat-o imediat, apreciind la ea hotărârea de care a dat dovadă. La scurt timp, cei doi formau deja un cuplu, iar presa mondenă a fost mereu cu ochii pe ei.

Bianca Drăgușanu recunoaște faptul că a câștigat popularitate de pe urma acestei relații, însă susține că nu Cătălin Botezatu a fost cel care i-a oferit și o situație financiară. Mai mult, ea a completat că atât ea, cât și celebrul designer, au avut beneficii de pe urma acestei relații și au profitat unul de celălalt.

"Eu nu am venit cu trenul la Bucuresti. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să strălucesc și prima oprire a fost la un casting, iar Cătălin Botezatu m-a ales. De la prima prezentare am știut să mă impun. Aș spune că ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca și cum noi nu știam. A fost o chestie nespusă. Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el", a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii "În oglindă".

Cătălin Botezatu, declarații SURPRIZĂ: O iubesc! M-a marcat, e în stare de orice!

Și Cătălin Botezatu le-a dat peste nas cârcotașilor care s-au luat de-a lungul anilor de Bianca Drăgușanu și nu se ferește să recunoacă faptul că încă o mai iubește pe fosta iubită a lui Alex Bodi. 

Într-un interviu pentru Xtra Night Show, Cătălin Botezatu a mai vorbit și despre faptul că Bianca Drăgușanu este slăbiciunea lui.

"Bianca m-a marcat, o iubesc. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații. Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri, că are afacerea ei", a declarat Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

De asemenea, creatorul de modă susține că fosta lui iubire a devenit în timp un personaj al showbiz-ului românesc și bine a făcut, doar că, uneori, spune el, ar trebui să fie și mai ponderată.

"E în stare de orice, e treaba ei dacă e nebună, dar trebuie să se mai pondereze uneori. Face parte din filmul ei, din aura ei, din jocul ei, din personajul ei pentru că Bianca este un personaj ca și multe alte personaje de pe piața românească și nu e rău deloc", a completat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel