Bianca Drăguşanu, colegă de trust cu Victor Slav
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
bianca
bianca

Bianca Drăguşanu  s-a întors în televiziune pe postul de reporter special al unei emisiunii tabloid, devenind colegă de trust cu Victor Slav, actualul iubit.

Bianca Drăguşanu a revenit  în televiziune în postura de reporter al unei emisiuni tabloid, unde a făcut şi primul ei interviu chiar cu prietena şi fosta ei colegă, Daniela Crudu.

"E o provocare, dar nu credeam că este atât de mult de lucru. Am o serie de personaje pe care vreau să le prezint publicului. Nu m-ar deranja să-i iau un interviu chiar lui Adrian Cristea, cu toate că mi-ar fi greu pentru că el vorbeşte engleză şi franceză. Aş face faţă şi unui interviu cu Anda Adam", a declarat Bianca Drăguşanu la CancanTV.

Prima persoană care a felicitat-o public pentru noul ei job este nimeni decât fostul ei iubit, creatorul de modă, Cătălin Botezatu.

 Botezatu a mărturisit că este foarte mândru de fosta lui iubită şi că meseria de reporter special i se potriveşte:"Sunt mândru că face acest job. Trebuie să recunosc că îi stă bine în postura de reporter. Mi-aş fi dorit să o văd la Hollywood", a declarat Botezatu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel