Bianca Drăgușanu, cheltuieli imense în Dubai: 1500 de euro pe trei perechi de ochelari
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu se află în vacanță în Dubai, acolo unde a cheltuit sume imense. 1500 de euro au costat doar trei perechi de ochelari. 

Vacanţa a venit ca o binecuvântare, în care din şase zile, doar două a stat la plajă. "Bianca avea nevoie de această escapadă. Ne-a spus că vine cu două geamantane de cumpărături, în special pantofi. Ea poartă 41 la picior şi în ţară găseşte doar online. În Dubai, a găsit şi a cumpărat tot ce a prins. În total vreo 15 perechi eleganţi şi două perechi sport. Şi Sofia are cu ce să se plimbe.

Bianca i-a luat şi ei vreo şase perechi, ca să se asorteze. Victor a fost cel care s-a gândit mai mult la bugetul familiei. El şi-a cumpărat doar ce i-a plăcut mai mult", au povestit apropiaţi ai vedetei tv pentru Click! 

Bianca le-a transmis şi fanilor ei prin reţelele de socializare că nu se poate opri din a face cumpărături. Ea şi-a achiziţionat pe lângă pantofi, trei perechide ochelari, în valoare totală de 1.500 de euro, relatează click.ro. 

Bianca Drăgușanu prezintă emisiunea "Te vreau lângă mine" de la Kanal D, după ce Gabriela Cristea a intrat în concediu maternal. Ea ar urma să revină la prezentarea emisiunii foarte curând.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel