Bianca Drăgușanu - Alex Bodi, despărțire. Primele declarații după ce și-au spus ADIO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit cu doar câteva zile înainte de ziua de naștere a blondinei. Deși cei doi nu mai formează un cuplu, Bodi a trecut la petrecerea Biancăi pentru a o felicit, moment în care a oferit primele declarații despre despărțire.

Alex Bodi a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu și nu știe dacă se pune problema de o a doua împăcare. Cei doi au rămas prieteni, iar Alex Bodi a fost la petrecerea de 37 de ani a Biancăi Drăgușanu, de miercuri seară.

"Doar acum am putut să ajung. Nu sunt două săptămâni, ne-am despărţit săptămâna aceasta pe cale amiabilă, am rămas prieteni, tocmai de aceea am trecut să o salut. Nu este vorba de şansă, de ce s-a întâmplat, nu are nicio legătură, am rămas prieteni. Motive sunt mereu, nimic nu se întâmplă fără motive, mai multe chestii din partea mea. Nu că s-a speculat că mi-am petrecut timp cu fosta mea soţie, mi-am petrecut timp cu fetiţa mea. Dacă ar fi să mă împac cu fosta soţie, o să public.

'Nu știm dacă vorbim de a doua împăcare'

Sunt nişte lucruri pe care le decide timpul. Nu am deschis subictul de împăcare, doar am felicitat-o, nu am discutat că este cu invitaţii. I-am luat şi flori. Suntem prieteni, aşa rămânem şi timpul le rezolvă pe toate. Nu ştim dacă vorbim de a doua împăcare. Acum chiar am decis, doi oameni nu se despart şi rămân duşmani, chiar am vorbit ok şi de aceea m-am prezentat aici", a spus Alex Bodi pentru Spynews.ro.

Vezi și: Bianca Drăgușanu, acuzată. Alex Bodi sare în apărarea iubitei sale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel