Bianca Drăgușanu, schimb de replici în direct. Nu s-a așteptat la asta. Replica GENIALĂ a jurnalistului România TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Bianca Drăgușanu a avut un schimb de replici în direct cu prezentatorul Marius Niță. 

Bianca Drăgușanu și prezentatorul România TV , Marius Niță, au avut un schimb de replici după ce vedeta a fost contactată pentru a oferi explicații în ceea ce privește fotografiile postate pe o rețea de socializare în care se afla într-un hotel din București. Presa a speculat că Bianca Drăgușanu s-ar fi dus să îl viziteze pe Alex Bodi, aflat în carantină instituționalizată într-un alt hotel din Capitală.  

Iată discuția dintre cei doi: 

Bianca Drăgușanu: Nu am mințit nicio secundă cu nimic. El (n.r. Alex Bodi) a respectat legea și s-a dus de bună voie acolo, neștiind ce îl așteaptă. Putea să se opună, să zică faptul că nu vrea, să încerce diverse. Nu vreau să deschid alte subiecte. El chiar s-a suspus. 

Marius Niță: Încă o curiozitate mai am. Ce i-ai dus de mâncare?

Bianca Drăgușanu: O să scriu un meniu pe Instagram, dar altă dată, că eu nu postez decât retroactiv. 

Marius Niță: Sper ca Alex Bodi să nu te fi avut și pe tine în acest meniu pentru că altfel situația este extrem de gravă și nu din prisma ta ci din prisma autorităților care nu verifică așa cum ar trebui să se întâmple.

Bianca Drăgușanu: Pentru alte nelămuriri tu ai numărul meu personal, sună-mă că îți pot răspunde sincer la orice întrebare în orice moment și cred că pot să și argumentez și dovedesc că chiar nu mint.

Marius Niță: Așa voi face Bianca în momentul în care îmi vei debloca numărul de telefon. 

Bianca Drăgușanu: Și să stai liniștit că dacă vrei o să vin și în emisiune și eu, și el, că noi suntem testați. Dacă vrei le facem și în direct, testele astea de sarcină, să vezi cine e însărcinat. 

VEZI ȘI: Bianca Drăgușanu, revoltată în direct. ”Vă dau în judecată”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel