Bianca Drăgușanu, mesaj fulminant, în direct: Timpul e scurt, lumea judecă după aparențe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Au început compromițător, s-au certat, s-au împăcat și se pare că nu mai sunt deloc împreună! Este vorba despre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate!    

S-a vorbit chiar și de o nuntă “pe repede inainte”, pentru că celor doi îndrăgostiți li s-au aprins călcâiele, dar, din păcate, totul s-a terminat atât de repede pe cât a început!

(oar_w460)

Se zvonește în cercul de prieteni ai Biancăi Drăgușanu că decizia divei, cu privire la iubitul său, este finală și că prezentatoarea de la Kanal D a luat o hotărâre în acest sens. Cel puțin deocamdată nu se mai pune problema unei împăcări cu Tate! Potrivit wowbiz.ro, Bianca Drăgușanu nici nu vrea să audă de o vacanță de vară în care s-ar putea relaxa în brațele lui Tristan Tate. Vedeta a fost categorică și a spus că vrea să își dedice exclusiv timpul liber fetiței sale pe care o are cu Victor Slav, micuța Sofia Natalia, dar și mamei ei, care o ajută cu creșterea copilului. “Ele sunt cele mai importante persoane din viața mea, nimeni altcineva”, a declarat Bianca, pentru wowbiz.ro!

(oar_w460)

"Eu una nu vreau să demonstrez la nimeni nimic, trăiesc așa cum simt și vă sfătuiesc și pe voi să faceți la fel. Faceți ce simțiți, timpul e scurt. Nu îți pierde timpul. Nu ține cont de gura lumii, lumea o să vorbească oricum, indiferent ce ai face. Lumea judecă după aparențe, că așa suntem noi, asta facem", a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, “Te vreau lângă mine!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel