Bianca Badea sau Emil Rengle, câștigător Românii au talent. Internauții s-au supărat degeaba
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Românii au talent
Românii au talent
Emil Rengle este câștigătorul Românii au talent, cunoscut drept "coregraful vedetelor".

După marea finală, pe Facebook, au urmat sute de comentarii prin care oamenii își arătau dezamăgirea că Bianca Badea, o balerină care a impresionat juriul cu dansul ei perfect, nu a câștigat. Copila de doar 11 ani a primit primul Golden Buzz de la Românii au talent sezonul 8. Internauții spuneau că este incredibil faptul că telespectatorii au votat un bisexual, adică pe Emil Rengle, în detrimentul copilei.

Jurnalistul Val Vâlcu a făcut un comentariu vizavi de acest subiect

Dacă vrei spectacol de genul Românii au talent, îl găsești tot timpul anului la TV5 unde se difuzează emisiunea 'Le plus grand cabaret du monde'. Show-ul de la Pro TV este un spectacol de cabaret care îmbracă forma unui concurs cu voturi și cu jurați.

Ce găsești la 'Le plus grand cabaret du monde'? Cam același decor, niște oameni care vin pe scenă și, în general, sunt acrobați, tipi care înghit flăcări, dresori de câini, de porumbei, cântăreți și uneori umoriști. Acesta este spectacolul.

În ceea ce privește Românii au talent, așteptările sunt greșite dacă îți închipui că vor fi descoperite mari talente cum ar fi pictori, sculptori, muzicieni sau balerini.

Bianca Badea se va duce la operă, acolo unde este descoperit un astfel de talent, fiind apreciat de cunoscători.

Pentru publicul larg, talentul reprezintă orice face show, oamenii votând apariția publică. Așadar, decizia de a câștiga Emil Rengle este perfect legitimă pentru că așa este la spectacol. Internauții s-au supărat degeaba. Dacă micuța Bianca Badea, ocupanta locului doi la Românii au talent 2018, va deveni o talentată balerină, acest lucru se va descoperi la operă, nu pe scena de la Pro TV. Acest gen de concursuri, unde publicul larg votează, nu va găsi nici noul Picasso, nici noua Dalida.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel