Bestie cu chip de om: și-a ucis mama, a mutilat-o și a lăsat-o dezbrăcată la poartă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
medicina_legala
medicina_legala

Un bărbat recidivist din comuna argeșeană Călineşti și-a ucis cu bestialitate mama, în vârstă de 80 de ani, a mutilat-o și a scos cadavrul dezbrăcat în fața porții. Drama a fost cauzată de refuzul bătrânei de a-i mai da bani fiului ei de băutură.

Bătrâna s-a certat miercuri noaptea cu fiul său, în vârstă de 52 de ani, din cauză că femeia nu mai dorea să-i dea bani bărbatului pentru băutură, potrivit RTV.net. Ulterior, după consumul a mai multor pahare de alcool, cearta a degenerat, iar bărbatul a devenit violent. Acesta și-a lovit mama de câteva ori în cap cu o sapă, apoi a târât-o în afara curții, unde a lăsat-o complet dezbrăcată.

Fiul ucigaș era recidivist, el fiind eliberat din închisoare în urmă cu cinci ani, și era cunoscut ca un om violent, mai ales când bea. Alertați de țipetele femeii, vecinii au sunat la 112 şi au anunţat ce se întâmplă. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul bătrânei.

”Am găsit o persoană cu faţa mutilată, pe trotuar în afară casei. Am fost anunţati de agresiune. Nu am ştiut despre ce e vorba. Pe urmă a sunat colega şi a cerut să meargă doamna doctor pentru constatare de deces", a declarat Elena Mihalcea, Ambulanţa Argeş.

"Motivul conflictului a fost cearta pe bani, tipul cerea din pensia mamei lui. Se pare că are toate păcatele celor fără ocupaţie: şi betiv si fără familie şi scandalagiu", a declarat Ion Anghelescu, procuror criminalist.

Agresorul se află la poliție pentru audieri și riscă până la 25 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel