Berlusconi scapă ușor. Vezi ce pensie alimentară trebuie să-i plătească fostei soții
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
berlusconi
berlusconi

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a fost iertat de o instanță de judecată de o bună parte din pensia alimentară pe care acesta trebuia să o plătească fostei soții. "Il Cavaliere"' are în prezent o relație cu Francesca Pascale, cu 49 de ani mai tânără decât el.

Un tribunal din Italia a fixat, marți, la 1,4 milioane de euro pe lună pensia alimentară pe care ex-premierul italian Silvio Berlusconi ar trebui să o plătească fostei sale soții Veronica Lario, o sumă diminuată cu mai mult de jumătate față de cea stabilită anterior de o altă instanță de judecată, transmite EFE.

 Decizia tribunalului din Monza modifică sentința pronunțată de o instanță din Milano, care stabilise o pensie de trei milioane de euro pe lună pentru Lario. Această diferență judiciară se explică prin faptul că Veronica Lario a prezentat la Milano o cerere de 'separare consensuală', în timp ce Berlusconi a înaintat la Monza o cerere de 'divorț', în condițiile în care legea italiană permite să existe două dosare deschise în cazul unui aceluiași matrimoniu.

 Astfel, prima sentință pronunțată la Milano a fost pentru moment anulată de decizia instanței din Monza, care poate fi totuși atacată cu recurs la Curtea de Apel din Milano.

Berlusconi s-a căsătorit în 1990 cu Veronica Lario, cu care a avut trei copii. Această a doua căsnicie a sa s-a încheiat în 2009 la inițiativa lui Lario, după un an de dispute răsunătoare și polemici publice.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel