Benone Sinulescu a murit. Cele mai cunoscute MELODII ale artistului: "Roata vieții", "Radu mamii, Radule", sigur le-ai fredonat măcar o dată-n viață
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Youtube Benone Sinulescu
Foto: Youtube Benone Sinulescu
Benone Sinulescu a murit. Ascultă cele mai cunoscute melodii ale artistului.

Benone Sinulescu a murit în această după-amiază la spital. Decesul ar fi survenit din cauza unei pneumonii ce ar fi apărut cu 2-3 zile în urmă, relatează România TV.

Artistul avea 84 de ani.

”Sunt atât de fricos când vine vorba de tot ceea ce înseamnă moarte. Am un loc de veci și niciodată nu m-am dus să văd”, a declarat Benone Sinulescu în urmă cu ceva timp într-un interviu pentru TV H. 

Moartea lui Benone Sinulescu, prezisă de Carmen Harra. Declarația făcută în urmă cu TREI luni

Benone Sinulescu se afla internat în spital de duminică, iar starea sa s-a înrăutăţit continuu, decedând astăzi în jurul orelor 14:00, conform Antena3.ro. Soția artistului ar fi spus recent că Benone Sinulescu devenise optimist în ultima perioadă că se va face bine. 

Familia se pregăteşte acum de înmormântare. Benone Sinulescu lasă în urma sa o avere muzicală impresionantă, cu peste 100 de cântece.

Soția lui Benone Sinulescu, prima declarație după moartea artistului

”A vrut să se păstreze în inima românilor așa cum arăta el pe scenă” a spus soția artistului despre el, potrivit Digi24. Mai mult, aceasta a spus că Benone Sinulescu a ales ca în ultimul timp să nu mai apară în media, din cauza problemelor de sănătate.

Benone Sinulescu, ultimul interviu pentru DC NEWS. Marea dorință înainte de moarte: Dacă mă ține Dumnezeu sănătos și rezolv și asta pe urmă pot să mor

În anul 2018, într-un interviu pentru DC NEWS, Benone Sinulescu a declarat că va pregăti unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale, un proiect cum nu s-a mai văzut în zona artiștilor din folclorul românesc. Marele interpret are ambiții mari și își dorește să lanseze un album pe care să se regăsească cele mai cunoscute piese ale sale pe acompaniament simfonic.

Ascultă cele mai cunoscute piese ale lui Benone Sinulescu:  

Benone Sinulescu s-a născut pe data de 24 mai 1937, la Siriu, județul Buzău. A fost un interpret de muzică populară.

De-a lungul carierei sale, a colaborat cu diverși interpreți de muzică populară printre care și Irina Loghin.

După 1989, a abordat și stilul etno-dance și colaborat în acest sens cu formația Ro-Mania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel