Data publicării:

Benjamin Netanyahu, operat de urgență 

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Benjamin Netanyahu a fost internat de urgență pentru montarea unui stimulator cardiac.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu va trebui să se supună unei intervenţii chirurgicale pentru a i se monta un stimulator cardiac, potrivit unui comunicat emis de biroul său în dimineaţa zilei de duminică. Această decizie vine la doar câteva zile după ce a fost externat din spital în urma unei probleme de sănătate anterioare, conform AFP.

Conform comunicatului oficial, "Prim-ministrul Netanyahu va fi supus în această seară unei proceduri de implantare a unui stimulator cardiac la Centrul Medical Sheba din Tel HaShomer."

"Procedura va fi efectuată sub sedare, iar ministrul justiţiei şi vicepremier Yariv Levin îl va înlocui în această perioadă", a mai adăugat comunicatul.

Netanyahu a mai fost internat recent

Săptămâna trecută, Netanyahu, în vârstă de 73 de ani, a fost internat în acelaşi centru medical din cauza deshidratării și a fost nevoit să rămână peste noapte în spital. Ca parte a examinărilor cardiologice continue, medicii au decis să-i plaseze un holter subcutanat.

Toate aceste măsuri sunt luate în interesul sănătății premierului, asigurând astfel o monitorizare atentă a stării sale de sănătate înainte și după procedura chirurgicală ce va avea loc în această seară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel