Beneficiile lui Venus în Berbec pentru fiecare zodie și ascendent, până pe 28 mai. O nouă viață!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Venus tranzitează semnul Berbecului între 2 și 28 mai și aduce beneficii pentru fiecare zodie și ascendent.

Tranzitul lui Venus în Berbec ne va face să fim foarte competitivi, să vrem mereu să fim cu numărul 1, să fim atrași de cei care ne par a fi câștigători, dintr-o dată simțim o atracție puternică pentru bărbații „macho” și femeile „fatale”. Pericolul este că ne vom lăsa atrași imediat în relații.

Este important să știm despre influența lui Venus în dragostea care, pe cât de repede se aprinde, pe atât de repede se poate stinge și poate lăsa urme adânci sau dramă. Fiți asumați!

Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent:

Berbec / Ascendent în Berbec

Poți să îți schimbi lookul, să te îmbraci altfel, să mănânci ceva ce îți place, cu siguranță Venus în semnul tău își va prii. Vei deborda de carismă și de magnetism și starea ta bună va aduce multă joacă și energie în zona relațională.

Taur / Ascendent în Taur

Venus tranzitează casa a 12-a, oarecum te retragi puțin, beneficiile pot veni dintr-o curățenie sufletească, să vezi ce anume a fost bine, ce nu a mers, unde nu te-ai simțit așa cum trebuia, totodată, până pe 28 mai, când Venus va intra în semnul tău, încearcă să îți dai seama unde ai greșit, din punct de vedere relațional.

Gemeni / Ascendent în Gemeni 

Venus trece prin casa 11-a, vin în jurul vostru oameni plăcuți, oameni care pot să vă ajute, căpătați încredere în ei și vă dați seama cât de importantă este prietenia. În același timp, se poate lega ceva mai mult decât o prietenie pentru cei care își doresc. 

Rac / Ascendent în Rac

Venus trece prin casa a 10-a, așadar, cu cât vă arătați mai implicați, mai devotați, cu cât veți ieși mai mult la locul de muncă, veți fi bine văzuți și va conta pentru viitorul vostru. Superiorii își vor da seama că sunteți valoroși și este posibil să primiți și alte proiecte în viitor.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel