Bendeac, sfat după ce Antena 1 a anunțat revenirea lui la TV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Antena 1 anunță oficial revenirea lui Mihai Bendeac la postul de televiziune.

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai apreciați actori de comedie ai generației tinere, revine la Antena 1. Mihai va continua show-ul "În puii mei", show care s-a bucurat ani de zile de aprecierea a milioane de telespectatori, anunță A1.ro.

Bendeac, despre revenirea la Antena 1

„Nu-mi place să spun, sentenţios, îndemnuri gen: 'Urmăriţi-ne!'. Cine vrea, o va face. Atâta timp cât iubeşti ceea ce faci, asta cred că se transmite şi nu mai e nevoie de altceva. Îi sfătuiesc pe oameni să nu-şi creeze aşteptări despre cum va fi show-ul acum, în 2015. Să se bucure de momentul acela. În concluzie, revenim, dar nu ne revenim", a declarat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac şi show-ul „În puii mei" revin în grila Antenei 1 în a doua jumătate a toamnei. Echipa pregăteşte peste 50 de personaje noi, o altă abordare, o altă temporizare la nivel de scheci, la nivel de prezentare, la nivel de integrare a elementelor evolutive în comedia ultimilor ani. „În spatele acestei reveniri stau ore, zile, luni de studiu. Faptul că tot ce am făcut pe internet în ultimii ani a devenit viral mă face să cred că limbajul meu este contemporan. Am o responsabilitate în faţa oamenilor. În ochii multora reprezint un reper şi le mulţumesc pentru asta", a mai declarat Bendeac.

Amintim că în luna mai, Bendeac a pierdut procesul cu trustul de media Antena Group, care l-a acţionat în instanţă la sfârşitul anului trecut pentru „încălcarea în mod repetat a clauzelor contractuale". Instanţa a decis ca actorul să plătească despăgubiri de 3.000 de euro, hotărâre considerată „surprinzătoare" de către Bendeac.

VEZI ȘI: Mircea Badea, 'îndurerat' de revenirea lui Mihai Bendeac: Mă doare-n cot!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel