Ben-Oni Ardelean, prima reacție după ce a fost lăsat fără permis: Este vorba despre un tratament, nu de alcoolemie
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Ben-Oni Ardelean
Sursă foto: Facebook Ben-Oni Ardelean
Vicepreședintele PNL Ben-Oni Ardelean a oferit o reacție, în exclusivitate pentru DCNews, după ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora parlamentarului i-a fost suspendat permisul de conducere pe motiv că ar fi fost prins băut la volan.

Vicepreședintele PNL, Ben-Oni Ardelean, a fost oprit de polițiștii de la Rutieră aseară, pe o stradă din centrul Bucureștiului. După efectuarea alcooltestului, oamenii legii i-au suspendat permisul de conducere pentru că aparatul a arătat o alcoolmie de 0,11. O cifră mică, dar care nu putea fi trecută cu vederea de către polițiști. Ben-Oni Ardelean a declarat pentru DC NEWS că această alcoolmie a apărut din cauza unui tratament pe care îl ia. El a precizat că va contesta această decizie.

”Este vorba despre un tratament, nu de alcoolemie. Pe aparat a apărut foarte jos, ceea ce am explicat polițistului, la care el a zis că nu are ce face, trebuie să fie 00 că altfel trebuie să întocmească și eu i-am spus să consemneze. Bineînțeles că voi contesta această chestiune. Este singurul lucru pe care îl pot spune. Am tratament de inimă, am tensiunea oscilantă de 3 săptămâni. Da, asta e, 0,11. Vorbim de o alcoolemie care poate apărea de la orice.”, a declarat Ben-Oni Ardelean pentru DCNEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel