Ben Oni Ardelean (PNL), vizită în SUA. Discuţii cu Ted Cruz: A răspuns favorabil
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ben Oni Ardelean (PNL) a purtat discuţii la nivel înalt în Statele Unite ale Americii.

Acesta s-a întâlnit, la Washington DC, cu senatorul Ted Cruz, candidat la președinția SUA și  unul dintre cei mai influenți lideri republicani.

"A fost o deosebită plăcere să-i prezentăm situația politică din regiune și să discutăm despre dezvoltarea parteneriatului strategic și dimensiunea economică. A răspuns favorabil invitației noastre de a efectua o vizită în România într-un viitor apropiat. Am fost impresionați de tabloul imens din biroul său senatorial, reprezentând discursul lui Ronald Reagan în fața zidului Berlinului, simbolul prăbușirii regimurilor totalitare din Europa de Est", a transmis, într-un mesaj publicat pe Facebook, Ben Oni Ardelean.

(w670)

De asemenea, a avut o întâlnire şi cu oficialii responsabili de regiunea "Europa Centrală și de Est". A fost o "discuție extrem de constructivă despre situația din România, dar și despre evoluțiile din zonă", precizează Ben Oni Ardelean.

Totodată, s-a întâlnit şi cu congressmanul Trent Franks, care are o relație specială cu românii din Arizona. Anul trecut, în Phoenix, a participat și a avut chiar un discurs de susținere în cadrul protestului de sprijinire a familiei Bodnariu. 

(w670)

Sursa foto: Facebook / Ben Oni Ardelean

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel