Ben Oni Ardelean îl face praf pe Cristian Ghinea: Dezastru social
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook Cristian Ghinea
Foto: Facebook Cristian Ghinea
Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a lansat critici dure la adresa lui Cristian Ghinea, ministru al Proiectelor şi Investiţiilor Europene în Guvernul PNL-USR-UDMR. 

"Ceea ce cred eu este că pe zona PNRR-ului ar trebui ca toate instituţiile statului să pună osul la bătaie şi să lucreze această chestiune dumnezeieşte, în aşa fel încât să putem scoate toţi banii din PNRR", a punctat Ben Oni Ardelean la ”Ce se întâmplă?”, de la DCNewsTV. 

"Păi aveţi expertiza domnului Ghinea!", a replicat Răzvan Dumitrescu. 

"Ei, domnul Ghinea. Dezastru social. Deci Ghinea zero fonduri europene nu a reuşit decât să latre, că altceva nu a făcut. Pe 2014-2021, deschiderea aceasta financiară, rapoartele financiare pe care le-a prezentat domnul Boloş zilele trecute au arătat că noi am atras 50% din fonduri. Dezastrul ăsta nu vreau să îl văd pe deschiderea financiară 2021-2027 şi pe PNRR", a mai spus deputatul Ben Oni Ardelean. 

Suntem în ”criza crizei”. Ben Oni Ardelean: Dacă nu o facem acum, o să avem o soartă nu tocmai plăcută

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean a vorbit despre măsurile anunţate de coaliţia de guvernare în vederea crizei economice, dar şi despre avantajul României faţă de alte ţări, din punct de vedere economic, în cadrul emisiunii ”Ce se întâmplă?”, cu Răzvan Dumitrescu. 

"Eu cred că lucrurile sunt deja pe un făgaş de lucru serios. Nu vă ascund faptul că la PNL a fost o oarecare sincopă, până am rezolvat povestea cu preşedintele partidului, acum sunt alegeri în partid care definitivează Biroul Executiv. Din momentul acesta, cred că trebuie să ne punem serios problema livrării. Dacă nu livrăm din momentul acesta, o să avem o soartă nu tocmai plăcută. Oamenii aşteaptă ca în acest moment de criză acută, aprofundată, să livrăm", a declarat Ben Oni Ardelean la Ce Se Întâmplă. 

"Ce să mai livraţi? Pentru că la un moment dat nu mai aveţi de unde să livraţi. Vă dau un exemplu. Criza asta se pare că e abia la început, pentru că se prelungeşte şi războiul. Lanţurile de aprovizionare sunt mai întrerupte decât în primul an de lockdown în momentul de faţă, există criză alimentară, etc. În măsurile anunţate de coaliţie, care vor intra de la 1 iulie, sunt câteva măsuri foarte interesante. De exemplu, amânarea pentru 9 luni a ratelor la bănci pentru cetăţenii şi companiile afectate de multiplele crize. După 9 luni ce fac?", a întrebat Răzvan Dumitrescu. 

VEZI AICI RĂSPUNSUL DEPUTATULUI LIBERAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel