BEIJING 2015: SIMONA HALEP are probleme medicale înaintea debutului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto - Facebook.com
Foto - Facebook.com
SIMONA HALEP - BEIJING 2015. Liderul WTA Serena Williams s-a retras de la ultimele două mari turnee ale anului, Openul Chinei de la Beijing și Turneul Campioanelor de la Singapore. Americanca acuză probleme de ordin medical. Astfel, românca Simona Halep a devenit principala favorită la cele două întreceri, dar nici ea nu este complet pregătită din punct de vedere fizic.

Vezi și: Șoc în tenis! Serena Williams nu joacă la Turneul Campioanelor 2015, de la Singapore

SIMONA HALEP - BEIJING 2015. La conferința de presă de vineri dimineață, dinaintea turneului de la Beijing, Simona Halep a explicat că are mici probleme la tendonul lui Ahile.

SIMONA HALEP - BEIJING 2015. "În această perioadă a anului ne mai și accidentăm, pentru că am jucat mult până acum. Eu încerc să rămân, încerc să joc, fiindcă am ceva probleme la tendonul lui Ahile. Nu e ușor, dar încerc să fac tot ce pot", a declarat Simona Halep, la conferința de presă dinaintea startului turneului de la Beijing.

Citește și: Un psiholog șochează: De ce pierde meciuri Simona Halep

SIMONA HALEP - BEIJING 2015. "Mă bucur să revin pe hard. Am avut rezultate bune și sunt încrezătoare pe această suprafață. E plăcut să revin la Beijing. E un turneu mare, unul dintre cele mai mari, și mă voi bucura de timpul petrecut aici", a continuat numărul 2 mondial, citat de digisport.ro.

SIMONA HALEP - BEIJING 2015. Nu este prima dată când sportiva din România are astfel de probleme. În februarie 2014, Simona Halep a abandonat în primul tur la turneul de la Dubai, din cauza unei probleme la tendonul lui Ahile. Adversara de atunci era Alize Cornet.

Vezi și: Adversare dificile pentru Halep la Beijing! Cu cine joacă româncele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel