Becali: Domnule Tăriceanu, învăţaţi-mă să manipulez idei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
becali
becali

Europarlamentarul Gigi Becali a declarat, vineri la România TV, că este consiliat de fiul vitreg al ministrului Apărării, Corneliu Dobrițoiu, Dumitru Samson, și că ar avea nevoie de sfaturi de "manipulare în politică", pe care i le-ar putea da liberalul Călin Popescu Tăriceanu.

Gigi Becali şi l-a luat consilier de campanie pe Dumitru Samson, fiul vitreg al ministrului Apărării, Corneliu Dobriţoiu, cu care va face tandem în sectorul 6, Becali candidând la Cameră, Dobriţoiu la Senat. Samson este anchetat de procurori în dosarul referendumului, DNA - Serviciul Teritorial Cluj, pentru că în înțelegere cu Teodor Atanasiu ar fi sensibilizat electoratul din Transilvania și Banat cu recompense în bani și alte foloase materiale, pentru a participa la referendumul din 29 iulie.

De asemenea, Gigi Becali a răspuns și fostului premier liberal Călin Popescu Tăriceanu, care s-a opus cooptării sale în PNL, susținând că "niciodată un bărbat care ia cinci neveste" nu are cum să fie de partea sa, dar că după ce "războiul" va fi câștigat, "soldatul" Becali îi va spune adevărul  "generalului" Tăriceanu.

"Nu m-a deranjat nimic. Pentru că eu, când un om face o remarcă, eu îl iau pe acel om şi îl compar cu mine, şi dacă îl compar cu mine, văd ce am făcut eu în viaţă, şi ce a făcut acea persoană în viaţă. (...) Comparaţia dintre mine şi Tăriceanu o voi face după alegeri, că trebuie să mă gândesc bine ce este în viaţa particulară. N-are rost să discut până atunci. De ce? Pentru că suntem în aceeaşi armată. El este general, eu sunt soldat. Dar asta nu înseamnă că după ce câştigăm războiul, soldatul n-o să-i spună adevărul generalului. Şi adevărul este numai de partea mea. Eu unul promovez familia. Niciodată un bărbat care ia cinci neveste nu poate să fie de partea mea pentru că eu promovez familia. Cum poţi să spui unei femei că nu mai vrei să stai cu ea? Dacă eu stau cu femeia un an, sunt 365 de zile, în pat cu ea, cum să-i spun că acum nu mai vreau... nu concep aşa ceva. Oameni ăştia n-au suflet, n-au inimă. N-or să mă agreeze niciodată şi n-or să fie de partea mea", a declarat Becali.

Europarlamentarul este convins că, în materie de campanie şi interacţionat cu oamenii, nu are ce să fie învăţat, însă ar avea nevoie de sfaturi despre teorii politice, despre "manipularea în politică" pe care le-ar putea primi de la consilieri precum Dan Pavel sau Călin Popescu Tăriceanu. "Domnule Tăriceanu, învăţaţi-mă să manipulez idei", a cerut Becali, aluzie la declarația recentă a fostului premier.

"Eu nu manipulez idei, eu manipulez treburi practice, fac, fac, fac şi iară fac. Eu nu manipulez, manipulez, manipulez şi iar manipulez. Nici idei, nici oi nu manipulez. Eu treburi fac, fac, fac şi oi mulg şi dau, dau, dau", a spus Becali.

Întrebat, marți, în legătură cu Gigi Becali, liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, că preferă să rămână "demodat" şi să creadă în valori şi principii, respectiv în oamenii care manipulează ideile şi nu în cei care manipulează oile: "(...) eu cred că lumea aceasta a fost pusă în mişcare întotdeauna de oamenii, de intelectuali. Adică să manipuleze ideile, nu oile. (...) Aşa, ca să glumesc, sunt un om politic de altă factură, poate sunt demodat, eu rămân să cred în ceea ce e normal să adune oamenii împreună: valori, principii şi idei", a explicat fostul premier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel