Becali, RESEMNAT cu Alibec: S-a terminat
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
denis alibec
denis alibec
Gigi Becali regretă că nu l-a vândut pe Denis Alibec atunci când a primit oferte pentru el. Patronul FCSB s-a resemnat și spune că nu crede că va mai reveni la o formă de golgheter. 

Gigi Becali spune că a terminat soluțiile cu Alibec și pare resemnat. Singura speranță este prinderea Champions League pentru creșterea cotelor jucătorilor, atunci când ar putea spera să ia câteva milioane de euro pe atacant.

"Alibec se pregătește foarte bine, dar ce face el e incurabil. Nu mai am ce comenta, am făcut tot ce a depins de mine. I-am dat și banderola, am încercat să-l amendez, apoi i-am anulat amenda. Am vorbit cu el de câteva ori, a spus că va da un «restart».

Nu mai sper că-l pot schimba. Nu sunt adeptul psihologilor, nu mizez pe asta. Eu am propriul mod de viață. Psihologul spune să ai încredere în tine, eu spun să n-ai încredere în tine. Eu spun să pui toată baza ta în încrederea lui Dumnezeu. Asta e concepția mea. Las timpul să rezolve problema," a spus Gigi Becali

Speranța din grupe 

"Totuși, dacă noi câștigăm campionatul și el joacă în 6 meciuri din Liga Campionilor, poate veni iar o echipă precum Bordeaux să ofere 7 milioane de euro pe loc. Aștept să-mi iasă business-ul, nu să se corecteze el. El nu se va mai corecta! În momentul în care ar ajunge la o echipă mai mare, el nu va mai putea să facă ce face acum", a spus Becali, la TV Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel