Becali răspunde atacurilor lui Radu Câmpeanu. Vezi ce spune
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gigi-becali1
gigi-becali1

Candidatul USL, George Becali, i-a răspuns seniorului liberal, Radu Câmpeanu, după ce acesta a declarat că Becali nu trebuia primit în partid, pentru că are doar concepții sportive. De asemenea, fondatorul PNL declarase că patronul Stelei „a dat dovadă de obrăznicie” în disputa cu Neagu Djuvara.

Becali a comentat declarațiile lui Câmpeanu, despre care a spus că merită respectat.

„În primul rând despre Radu Câmpeanu am o altă părere și îl respect. Și domnia sa este la mare distanță de Neagu Djuvara. Nu este jignitor ce a spus el, e opinia lui și nu o comentez. Nu m-a jignit, așa cum a făcut-o Djuvara, care a primit ceea ce a meritat. Când apărea Radu Câmpeanu la televizor eu ciuleam urechile și ascultam, pentru că el spunea ceva pentru mine.”, a spus Becali la România TV.

Candidatul USL a lansat o provocare pentru seniorul liberal.

„...Dar aș vrea totuși să-i transmit ceva: are o vârstă înaintată, e destul de înțelept, pentru că a demonstrat-o și este un om deștept. Nu înțeleg de ce domnia sa nu face diferența între omul politic, care face ceva, așa cum sunt eu și cel care manipulează. Își va da seama după câteva luni de mandat al lui Becali că s-a înșelat. Să-mi nominalizeze un singur candidat la parlamentare care este mai în măsură decât mine sa facă parte din Parlament, care este mai puternic decât mine și mai valoros decât mine ca om, cu excepția lui Ponta și Antonescu.”

În final, Becali a adăugat s-a împăcat cu Adriana Săftoiu, după ce i-a cerut scuze acesteia, iar ea l-a iertat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel