Becali, în negocieri pentru marca Arsenie Boca
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Becali este la un pas de a deveni proprietarul mărcii Arsenie Boca. Anunțul a fost făcut chiar de arădeanul care a înregistrat numele părintelui la un oficiu european.

Scandalul iscat de înregistrarea mărcii Arsenie Boca, de către un arădean care a interzis comercializarea icoanelor care îl înfățișau pe părinte, ar putea fi oprit de omul de afaceri George Becali. Daniel Gheorghe, cel care a înregistrat numele și fotografia părintelui la un oficiu european, a anunțat că este deja în negocieri cu patronul FCSB pentru preluarea mărcii. Mai mult, el a declarat că Becali este un român demn de a prelua și continua drumul părintelui Arsenie Boca în țară, conform România tv.

Negocierea ar putea să excludă sume

Deținătorul actual al mărcii a declarat, în urmă cu doar câteva zile, că nu își dorește să facă bani din acest demers, ceea ce înseamnă că negocierea cu George Becali nu este una care să implice sume de bani. "Este moral, fiindcă eu nu vreau să fac bani din asta, ci vreau doar să legalizez totul, fiindcă Biserica și mănăstirile se folosesc să facă bani de pe urma unui om care nu este canonizat. Se fură statul român de niște bani”, a declarat Daniel Gheorghe la un post de televiziune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel