Becali, atac la Moruțan. Impresarul fotbalistului răspunde
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Gigi Becali l-a criticat foarte dur pe Olimpiu Moruțan, proaspăt transferat la Steaua, dar care se va alătura lotului din vară. Becali este supărat că tânărul jucător în vârstă de 18 ani nu mai joacă la aceeași capacitate pentru Botoșani și se crede deja mare jucător la Steaua. Impresarul fotbalistului a reacționat. 

Chiar și patronul Botoșaniului este foarte dezamăgit de prestațiile din ultima perioadă ale jucătorului, care nu a mai reușit evoluții foarte bune.

"Olimpiu e un talent mare, un jucător care promite mult pe viitor, dar totuși e încă un copil. Are o scădere de formă, probabil au venit toate foarte repede peste el, dar e un copil cu picioarele pe pământ. Noi toți trebuie să avem grijă de el să se maturizeze că fotbalist. Domnul Iftime știu că ține foarte mult la Olimpiu, cu siguranță e foarte supărat de ratarea calificării în play-off. Dânsul pune  foarte mult suflet la echipă și e de înțeles," a declarat Florian Vulturar, impresarul lui Moruțan. 

Despre prietena lui Moruțan, care ar fi și ea "vinovată"

"Am vorbit foarte mult zilele astea cu Oli, se va antrena forte bine și următoarele meciuri va face diferența cu siguranță. Referitor la toate articolele care au ieșit în presă, cu „bomba sexy” din viața lui Moruțan, nu au nicio treabă cu realitatea. E prietena lui de mult timp, o fată dintr-o familie foarte bună, studentă la drept, foarte apropiați ca vârstă și știu personal că îl încurajează foarte mult pe Oli", a declarat Florin Vulturar potrivit Digi Sport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel