Becali anunță că alți doi patroni din Liga 1 s-ar retrage din fotbal: Nu-i mai interesează. Ei au ambiții cu mine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Gigi Becali a anunțat luni că se va retrage din fotbal, fiind extrem nemulțumit de arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic în derby-ul Rapid - FCSB, scor 1-0.

Felul în care a fost arbitrată partida Rapid - FCSB de brigada condusă de Horațiu Feșnic l-a revoltat pe Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor.

Becali s-a arătat indignat arbitrul clujean, care nu le-a acordat două cartonașe roșii rapidiștilor. Mai mult, spre miezul nopții s-a dezlănțuit într-o intervenție TV în care a făcut trimiteri dure și spre șeful FRF, Răzvan Burleanu. 

Becali a susținut, în conferința de presă de peste o oră susținută la reședința sa din Aleea Alexandru, că alți doi patroni îi vor urma exemplul și se vor retrage din fotbal. Este vorba despre Adrian Mititelu, de la FCU Craiova, și Mihai Rotaru, de la CS Universitatea Craiova.

'Păi, dacă ies eu, se alege praful. Ies eu, iese Mititelu, iese Rotaru! Nu îi mai interesează. Ei aveau ambiții cu mine. Acum, ce să facă? Rămâne Șucu', a spus Gigi Becali.

Gigi Becali vrea să iasă din fotbal după ce s-a întâmplat în Rapid - FCSB

Imediat după înfrângerea cu Rapid, de duminică seară, Gigi Becali a spus că i-a trimis un SMS lui Răzvan Burleanu și s-a arătat deranjat de arbitrajul brigăzii conduse de Horațiu Feșnic. A doua zi, luni, patronul FCSB a convocat ziariștii la palat, pentru a anunța că va renunța la fotbal.

'Deci am ținut să vă anunț pe toți. Probabil, așa cred, o să mă țin de cuvânt de data asta. Să fie ultima conferința de presă. Emisiunile de Crăciun și de Paște le voi face. Am hotărât aseară, după ce s-a întâmplat în meciul de aseară, eu... gata. Am terminat. Eu ies din fotbal, nu mă mai interesează. Vreau să termin. Am 65 de ani. Când eram tânăr, mai puteam. Am făcut tensiunea 16 din cauza lui Feșnic. Ce a făcut omul ăsta, a pus capac. Din cauza lui eu ies, poate e mai bine. Așa ceva nu se poate', a declarat Gigi Becali, luni, a doua zi după Rapid - FCSB, scor 1-0. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel