Becali a anunțat prețul pentru care vinde FCSB: Dacă o iubiți, cumpărați-o, bă!
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a izbucnit în râs când a fost întrebat dacă ia în calcul vânzarea clubului, dar apoi a precizat că ar putea ceda acțiunile.

Gigi Becali a început să râdă după ce a fost întrebat dacă vinde FCSB, apoi a spus că e dispus să se dea la o parte dacă cineva îi plătește 10 milioane de euro. În acești bani, Becali oferă echipa din Liga 1, palmaresul clubului și o parte dintre jucători. În schimb, Becali vrea să păstreze academia, unde se pregătesc mulți tineri de perspectivă:

"Am făcut un calcul, păstrez academia"

"I-am zis (n.r.- lui Mustață): 'Dacă o iubiți, cumpărați-o, bă'. Eu sunt om de afaceri, eu vreau bani. Sunt serios, am făcut un calcul, i-am zis să-mi dea 100 de milioane. Domne, zici așa să n-o vinzi. Bine, mă, 10 milioane. Dacă vorbim serios, nu de Mustață, că strânge el 10 euro de suporter, nu strânge mai mult de 10.000.

Eu am făcut o socoteală, să vină oricine. Dă-mi 10 milioane și-ți dau FCSB. Că atât îți dau, societatea și 3-4 jucători, fără academie. Numele, locul și continuitatea, coeficientul UEFA. Eu o vând, dar nu o cumpără ei. Nu au de unde, orice om serios se gândește. Bine, să zicem că găsim 10 milioane, dar după aia costă 500.000 pe lună. De unde?", a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Planul suporterilor de a cumpăra FCSB 

Amintim faptul că Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei Peluza Nord a FCSB, a anunţat că fanii vor să cumpere clubul de la Gigi Becali. 

Suma propusă de Gheorghe Mustață este de 10 milioane de euro, care poate fi acoperită de un milion de fani care ar urma să doneze câte 10 euro fiecare.

„Vă spun în premieră! Noi am discutat azi cu cineva. Toată societatea, cu toți jucătorii, să pună pixul, să ceară 10 milioane de euro. Noi, la câți suntem, dacă venim cu 10 euro pe an, faceți socoteala câți suntem, dacă venim cu 10 euro un million de suporteri, o luăm! Și am discutat cu cineva. Are curaj să facă asta?! Într-o lună luăm societatea cu totul”, a declarat Gheorghe Mustață, în cadrul ProSport Live.

VEZI ȘI Gigi Becali, gest exemplar în curtea unei mănăstiri. Și-a dat haina de pe el unui om al străzii cu dizabilități / Video

Fanii au vandalizat o proprietate a lui Becali 

Secția 1 Poliție a fost sesizată, luni, prin apel 112, de către un agent de pază, că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază. Imobilul în discuție este Palatul lui George Becali, patronul FCSB, potrivit Mediafax.

Polițiștii Secției 1 Poliție au constatat că aspectele sesizate de agentul de pază se confirmă și au fost declanșate cercetări pentru distrugere și amenințare.

Ultrașii de la FCSB au mâzgălit zidurile Palatului lui George Becali și pe cele ale bazei de pregătire, nemulțumiți de plecarea antrenorului Edi Iordănescu. Ei au scris cu vopsea mesaje cu caracter obscen și amenințătoare la adresa vieții patronului FCSB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel