UPDATE: Conducerea spitalului, precizări / Bebeluș cu două capete, născut la Spitalul Elias din București. Copilul a murit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay
Un bebeluș cu două capete a fost adus pe lume la Spitalul Elias din București.

UPDATE:  "În urma apariției în mediul public a unor informații confidențiale cu  privire la nașterea unui făt malformat în maternitatea SUU Elias, fapt ce a dus la interesul neavenit al mass-media, conducerea spitalului face următoarele precizări:

1. Familia implicată dorește discreție deplină asupra evenimentului. Prin  urmare, nu vor exista comentarii cu privire la acesta.

2. Deoarece imaginile din sala de operație, destinate exclusiv  specialiștilor, au fost difuzate în mediile sociale, încălcând grav obligația de păstrare a confidențialității, în spital se va derula o anchetă internă pentru a lămuri circumstanțele care au permis aceasta", transmite conducerea Spitalului Elias ]ntr-un comunicat.

UPDATE: A început o anchetă internă în Spitalul Elias. Medicul cu care a născut femeia este în Comisia de etică, în aceste momente, după ce imaginile cu bebeluşul au apărut în spaţiul public.

____________________________________________________________________________________________

Un bebeluş cu două capete s-a născut al Spitalul Elias din Bucureşti. Nou-născutul a încetat din viaţă, la doar câteva ore după ce a venit pe lume, anunță Antena 3. Cazul a fost urmărit de mai mulți profesori medici din Capitală.

Părinţii ştiau de această malformaţie a fătului. A fost decizia mamei de a păstra copilul, indiferent de ecografiile şi de sfaturile medicilor. 

La Spitalul Elias din Bucureşti se face o anchetă internă pentru a vedea exact cum au ajuns imaginile în presă. Tatăl a cerut ca spitalul să nu mai furnizeze informaţii despre starea de sănătate a soţiei lui sau despre cazul lor. Mama, în vârstă de 30 de ani, este într-o stare bună, în acest moment. 

În ultimul deceniu, au mai fost doar două astfel de cazuri în lume: unul în Brazilia şi unul în India.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel