Bebeluș abandonat la minus 20 de grade în Siberia. Mai mulți adolescenți l-au găsit
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: ZDRAV.NSO.RU
Sursă foto: ZDRAV.NSO.RU
Un bebeluș a fost găsit abandonat, la minus 20 de grade Celsius, în Siberia. 

Un bebeluș abandonat în Siberia, unde au fost înregistrate temperaturi de până la -20 de grade Celsius, este în stare bună, potrivit oficialilor ruși. Nou-născutul a fost găsit vineri de cinci adolescenți într-o cutie de ouă pe un drum îndepărtat, lângă satul Sosnovka, lângă Novosibirsk, spun rapoartele locale citate de BBC

Fetița a fost transportată de urgență la spital de către unul dintre părinții adolescenților, unde a fost constatată starea bună. Polițiștii sunt în căutarea mamei și au deschis o anchetă penală pentru tentativă de omor a unui minor.

Părinții adolescentei care au transportat bebelușul doresc să adopte copilul, dar trebuie să aștepte să vadă dacă rudele ei pot fi găsite. Vorbind cu ziarul rus NGS, tatăl unuia dintre adolescenți, Dmitri Litvinov, a spus că cei cinci prieteni au ieșit la plimbare în ziua de Crăciun.

Vezi și: "I-am făcut prima băiță bebelușului". Femeie, trădată de cea mai bună prietenă: "Am ajutat-o să-l nască pe copilul soțului meu"

Găsită într-o cutie, doar cu o păturică

„Era deja întuneric, luminau cu telefoanele și se uitau la ce era în cutie”, a spus Litvinov, tatăl. 

Înăuntru era o fetiță învelită cu o pătură și o sticlă, a adăugat el. El și soția sa Anna au fost chemați la fața locului de fiul lor, Renat. Au dus copilul cu mașina la un spital din oraș. Teama lor era că fetița, despre care se crede că avea aproximativ trei zile când a fost găsită, ar fi suferit degerături și nu ar putea supraviețui.

La sosirea la spital, un medic a examinat rapid copilul și a încălzit-o frecându-i ușor brațele și picioarele, se arată într-un comunicat al ministerului regional al Sănătății. Fetița a prins culoare și s-a constatat că este sănătoasă, iar ulterior a fost transferată la un spital de copii unde este acum îngrijită.

Citește și: Tată, pedeapsă dură pentru fiica lui: Am tuns-o zero pentru că a râs de o colegă bolnavă de cancer și i-a smuls peruca

Te-ar mai putea interesa și: Tată, gest ciudat față de fiul său. Mama: "I-a desființat ușa de la dormitor. I-am cumpărat alta, pe ascuns, de ziua lui"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel