Beatrice Rancea și Claudia Motea, despre iubirile lui Brâncuși, la Interviurile Spectacola și DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Beatrice Rancea și Claudia Motea vin la Interviurile Spectacola și DC News, vineri, de la ora 18:00, pentru a vorbi despre spectacolul „Brâncuși, dragostea mea”. 

Beatrice Rancea, regizor și coregraf, se ocupă de regia spectacolului „Brâncuși, dragostea mea”, la Teatrul Dramaturgilor Români.

Inspirat de cartea Brâncuși, dragostea mea!, a Claudiei Motea, tradusă și publicată deja în zece limbi, acest spectacol multimedia aduce în prim plan marile iubiri ale lui Brâncuși, cu femei celebre care i-au fost muze: Margit Pogany, Maria Tănase, Eileen Lane, Peggy Gugenheim, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Cella Delavrancea, Baroneasa Renee Irana Frachon și Milița Petrașcu. 

Toate cele nouă personaje feminine sunt interpretate de actrița Claudia Motea, care dovedește o adevărată performanță artistică, printr-o doză magică de talent și dăruire, în crearea diversă a acestor personalități complexe.

Un spectacol fascinant, în regia semnată de Beatrice Rancea, care evocă adevăratele povești de iubire din viața marelui artist, trăite în atelierul său din Montparnasse și care sunt menite să ajungă la sufletul cât mai multor spectatori! Vocea lui Brâncuși aparține actorului Marius Bodochi, la vioară Geanina Meragiu și la pian: Adina Cocargeanu.

Claudia Motea, actor, regizor, dramaturg, poet, scenarist și producător, a locuit peste 12 ani în Canada. Are dublă cetățenie, dar a revenit în România. Dorul de a juca în limba română a adus-o înapoi pe scena teatrului românesc.

Care au fost iubirile lui Brâncuși, ce diferențe erau între femeile din viața marelui sculptor, dar și cum poate fi pus în scenă un spectacol „one man show”, aflați vineri, de la ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și  DC News, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel