Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon, a ajuns în România. Mesaj surprinzător
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Beatrice Olaru, marea câștigătoare a sezonului 2 Exatlon
Beatrice Olaru, marea câștigătoare a sezonului 2 Exatlon
Beatrice Olaru, marea câștigătoare a sezonului doi Exatlon România, a ajuns în țară. Beatrice a oferit primele declarații pe aeroport și a transmis câteva mulțumiri speciale.

Beatrice Olaru a fost primită de iubitul ei cu un buchet imens de flori, pe aeroportul Henri Coandă Otopeni. Câștigătoarea sezonului doi Exatlon a dorit să le transmită un mesaj de mulțumire tututor copiilor care urmăresc competiția.

"Ştiu că sunt foarte mulţi oameni care urmăresc emisiunea, în special copii. Şi mă bucur că sunt numeroşi copiii pentru că de la fiecare concurent Exatlon în parte, cei mici pot învăţa să fie puternici, să nu renunţe. Noi acolo am fost rupţi de realitate şi nu am avut contact cu ce se întâmplă acasă, însă cred că susţinerea lor chiar dacă acolo nu a fost simţită fizic, cred că ne-a ajutat foarte tare şi în momentele noastre grele de la Exatlon, ştiind că suntem urmăriţi de foarte mulţi copii, ne-a făcut să tragem de noi. Mulţumesc, cred că e cel mai potrivit cuvânt pentru toată susţinerea lor", a spus Beatrice Olaru, pe aeroport, la sosirea în România.

(w670)

Vezi și: EXATLON România, câștigător. Mesaje furtunoase pe Facebook: NU meriți! RUȘINE!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel