Bayern Munchen - Union Berlin, amânat de ninsoarea abundentă din Bavaria
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Bayern și Union Berlin nu mai joacă din cauza ninsorii abundente.

Meciul dintre echipele Bayern Munchen şi Union Berlin, contând pentru etapa a 13-a a campionatului de fotbal al Germaniei, programat sâmbătă după-amiază, a fost amânat din cauza ninsorilor abundente din Bavaria, a anunţat societatea de transport public munchenez (MVG), conform Agerpres.

"Dragi pasageri, meciul de fotbal dintre Bayern Munchen şi Union Berlin, programat astăzi de la ora 15:30 la Frottmaning este anulat", a precizat MVG într-un mesaj postat pe site-ul său oficial.

Liga germană de fotbal (DFL) a confirmat amânarea, precizând că proprietarul Allianz Arena a "închis accesul pe stadion, din cauza ninsorilor abundente persistente". DFL nu a comunicat deocamdată o nouă dată de disputare a partidei respective.

În timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, la Munchen a nins foarte puternic, stratul de zăpadă măsurând câteva zeci de centimetri.

Ninsorile abundente din sudul Bavariei au dus la o reducere drastică a conexiunilor feroviare, perturbând totodată şi traficul aerian. "Din cauza ninsorilor abundente, probabil că astăzi nu va exista trafic aerian până la prânz", a anunţat aeroportul din München pe site-ul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel