Urmărește emisiunea live
Bayern Munchen, umilită în Cupa Germaniei de Borussia Monchengladbach
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Bayern Munchen a fost eliminată din Cupa Germaniei de Borussia Monchengladbach. 

Bayer Munchen a suferit miercuri seara o înfrângere umilitoare în Cupa Germaniei, fiind învinsă în șaisprezecimile de finală de Borussia Munchengladbach cu un drastic 5-0, în condițiile în care bavarezii au jucat cu titularii de bază, în frunte cu Lewandowski.

Aflată în mijlocul dezbaterii privitoare la refuzul lui Joshua Kimmich de a se vaccina, Bayern Munchen a suferit cea mai drastică înfrângere din istoria ei, în Cupa Germaniei, fiind eliminată, la fel ca și cu un an în urmă, în turul doi al competiției. De data aceasta „călăii” au fost cei de la Borussia Munchengladbach, aflați momentan pe locul 12 în Bundesliga, cu 11 puncte.

Gazdele au rezolvat meciul în primele 21 de minute, Koné deschizând scorul în minutul 2, pentru ca mai apoi, Bensebaini să facă dubla în minutele 15 și 21, golul de 3-0 fiind marcat din penalty.

Embolo a realizat și el dubla, în interval de 6 minute, la scurt timp după revenirea de la cabine, marcând în minutele 51 și 57.

Singura veste bună a zilei de miercuri pentru bavarezi este că Lucas Hernandez nu va merge la închisoare, după ce acesta fusese inițial condamnat la detenție în Spania, pentru încălcarea unui ordin de restricție.

Un tribunal din Madrid a acceptat miercuri apelul jucătorului francez, comunicând următoarele:

"Considerăm că apelul ar trebui să fie admis și ordinul de a intra în închisoare suspendat", scrie Mediafax. 

Lewandowski, semnal de alarmă înainte de Balonul de Aur 

Robert Lewandowski, atacantul naţionalei Poloniei şi a lui Bayern Munchen, avertizează înainte de decernarea Balonului de Aur din acest an, premiu pentru care este mare favorit. 

"Am realizat că orice performanță, fie la club, fie la națională, își consolidează poziția din punct de vedere al voturilor. În ultimele două sezoane am câștigat multe premii și cred că asta arată că pot să sper la Balonul de Aur.

Ar fi cu siguranță o mare onoare să câștig. Sunt mândru și fericit să fiu pe lista de nominalizați. Sper că nu o să fie nimic politic implicat și că voturile o să fie în totalitate bazate pe performanțele de pe teren", a spus Robert Lewandowski.

În 2020, Lewa a câştigat premiul de cel mai bun jucător din lume, dar a declarat, totuşi, că nu se vede lângă Messi şi Ronaldo. 

"Messi şi Ronaldo sunt împreună de mult timp la cel mai înalt nivel. Asta îi face unici. Nu mă văd lângă ei", a spus Lewandowski. "Dar dacă te uiţi la cifrele din acest an şi la ceea ce am realizat, atunci cred că sunt destul de bun în ceea ce priveşte performanţa şi numărul de goluri", a adăugat jucătorul campioanei Germaniei şi a Europei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel