Bayern Munchen 'a demolat' o echipă din liga a 5-a, scor 12-0, în Cupa Germaniei / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Bayern Munchen, record după calificarea în sferturile Ligii Campionilor în fața RB Salzburg - Foto Agerpres
Bayern Munchen, record după calificarea în sferturile Ligii Campionilor în fața RB Salzburg - Foto Agerpres
Bayern Munchen a învins-o în primul tur din Cupa Germaniei pe Bremer, din liga a cincea, cu scorul de 12-0.

Choupo-Moting a marcat 4 goluri în poarta modestei formații Bremer. Pentru Bayern Munchen au mai punctat Jamal Musiala, de două ori, Leroy Sane, Malik Tilmann, Mickael Cuisance, Bouna Sarr și Corentin Tolisso. Mai mult, Bayern a beneficiat și de un autogol, iar din minutul 77 un jucător al lui Bremer a primit cartonașul roșu.

VIDEO

Cea mai mare diferență de scor din istoria Cupei Germaniei datează din anul 1997, când Bayern Munchen o învingea pe Waldberg cu scorul de 16-1.

Fostul fotbalist german Gerd Muller a murit. Bayern Munchen, în doliu

Gerd Muller a murit pe 15 august.

„Astăzi, lumea s-a oprit în loc pentru FC Bayern. Campionii germani și întreaga bază de suporteri îl plâng pe Ger Muller, care a murit la începutul zilei de duminică la 75 de ani. Gerd Muller a făcut istorie cu Bayern Munchen și cu naționala Germaniei. Acesta a înscris 566 de goluri în 607 meciuri pentru bavarezi, marcând un record de 365 de goluri în Bundesliga, devenind golgheter de șapte ori. Pentru națională, acesta a înscris de 68 de ori în 62 de selecții”, a transmis Bayern, printr-un comunicat oficial.

„«Der Bomber» a venit la FC Bayern în vara anului 1964 a câștigat Cupa Mondială, de trei ori Liga Campionilor Europeni. Cu echipa națională, el a devenit campion european în 1972 și campion mondial în 1974, înscriind golul victoriei în finala din Munchen împotriva Olandei. După carieră, acesta a stat la club pentru o vreme îndelungată pentru a antrena la juniori. Acesta o lasă în urmă pe soția sa, Uschi, și o fiică”, se mai arată în document.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel