Bayern Munchen critică Federaţia franceză pentru convocarea lui Lucas Hernandez
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Campioana Germaniei la fotbal, Bayern Munchen, a intrat într-o polemică dură cu Federaţia franceză după ce FFF l-a convocat la prima reprezentativă pe fundaşul bavarezilor, Lucas Hernandez, deşi clubul a precizat că este accidentat.

Sunt uluit de comportamentul celor de la FFF. Vreau să precizez că Lucas Hernandez nu a fost în lotul nostru pentru meciul de la Londra, cu Tottenham, de săptămâna trecută din Liga Campionilor, şi nu a fost apt nici pentru meciul din Bundesliga de sâmbătă cu Hoffenheim, a spus preşedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, menţionând că fundaşul are probleme la un genunchi.

Hernandez a fost supus în martie unei intervenţii chirurgicale la genunchiul drept după ce s-a accidentat în partida cu Real Madrid din 9 februarie, el suferind recent o recidivă în zona afectată.

Sigur, putem da drumul jucătorilor francezi care sunt apţi de joc - Kingsley Coman, Corentin Tolisso şi Benjamin Pavard - însă ne aşteptam la mai multă înţelegere faţă de Lucas Hernandez, a punctat Rummenigge.

Franţa, campioana mondială en titre, va juca împotriva Islandei, vineri, apoi cu Turcia, liderul Grupei H, în preliminariile EURO 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel