Data publicării:

Bayer Leverkusen l-a dat afară pe antrenorul Peter Bosz

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto - Pexels
Foto - Pexels
Echipa germană de fotbal Bayer Leverkusen l-a concediat marţi din postul de antrenor pe olandezul Petr Bosz, după o serie de rezultate slabe în urma căreia "farmaciştii" au coborât pe locul al şaselea în Bundesliga.

Bosz, care s-a aflat la conducerea tehnică a lui Bayer începând din 23 decembrie 2018, a fost demis la două zile după eşecul suferit de elevii săi în faţa formaţiei Hertha Berlin (0-3), duminică în campionatul Germaniei, aceasta fiind a patra înfrângere înregistrată de Bayer în ultimele cinci meciuri disputate în toate competiţiile.

Bayer Leverkusen a fost eliminată luna trecută din Europa League, fiind învinsă cu 6-3 la general de formaţia elveţiană Young Boys Berna, în faza şaisprezecimilor de finală. Responsabilii clubului din Leverkusen i-au găsit imediat un înlocuitor lui Petr Bosz, în persoana lui Hannes Wolf, antrenorul selecţionatei Under-18 a Germaniei. Acesta îl va avea ca secund pe Peter Hermann, fostul mijlocaş al lui Bayer.

Hannes Wolf va sta pentru prima oară pe banca tehnică a noii sale echipe la meciul de pe teren propriu cu "lanterna roşie" Schalke 04, programat pe 3 aprilie, după pauza generată de meciurile din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel