Băutură, sex şi prezervative în tabăra protestatarilor de pe Wall-Street - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
wall_street
wall_street

Multe persoane fără adăpost s-au aciuat pe lângă corturile demosntranţilor, ca să primască mâncare de pomană. O cutie cu prezervative gratuite se află în mijlocul mulţimii. Şi multe cupluri au fost fotografiate aproape goale, în sacii de dormit. În plus, unii demosntranţi se comportă ca în club.

Oameni ai străzii atraşi de mâncarea gratuită, tineri în căutare de parteneri, munţi de gunoaie şi oameni care îşi fac nevoile pe maşinile de poliţie. Aşa arată faţa nevăzută a protestelor de pe Wall Street, informează Realitatea.

Manifestaţiile au început ca un strigăt de nemulţumire din partea tinerilor, exasperaţi de condiţile de trai şi de lipsa de pesrpective. Ei critică aspru lăcomia bancherilor şi a corporatiştilor americani, pe care îi învinuesc de starea actuală a economiei. Pe măsură ce mişcarea de protest a luat amploare însă, ea a atras şi alte categorii de participanţi.

Wall-Street se transformă într-un nou Woodstock. Potrivit Daily Mail, multe persoane fără adăpost s-au aciuat pe lângă corturile demosntranţilor, ca să primască mâncare de pomană. O cutie cu prezervative gratuite se află în mijlocul mulţimii. Şi multe cupluri au fost fotografiate aproape goale, în sacii de dormit. În plus, unii demosntranţi se comportă ca în club. Fumează, beau cantităţi enorme de alcool, iar apoi cântă şi dansează toată noaptea. Cea mai şocantă scenă a fost surprinsă însă, în tabăra forţelor de ordine. Un protestatar a fost fotografiat când îşi făcea nevoile pe o maşină de poliţie.

Dincolo de aceste gesturi extreme mişcarea de protest a luat amploare şi s-a extins în peste 25 de oraşe americane. Manifestaţiile se bucură de sprijinul mai multor muzicieni şi actori celebri - care vizitează tabăra demonstranţilor în semn de solidaritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel