Data publicării:

Bătrână atacată și bătută cu bestialitate de doi puști de 13 și 15 ani. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Autor: Liana Ganea | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
Doi adolescenți de 13 și 15 ani au atacat o bătrână din județul Brăila chiar în fața casei.

Doi tineri în vârstă de 13 și, respectiv, 15 ani, au pătruns cu forța în locuința unei femei în vârstă de 73 de ani dintr-un sat din județul Brăila, în noaptea de 25 spre 26 ianuarie. Aceștia au agresat-o pe bătrână și apoi au fugit, însă au fost ulterior identificați de către polițiști.

DEBRAILA.ro a publicat pe pagina de Facebook imaginile atacului, surprinse de o cameră de supraveghere. 

În imaginile surprinse se poate vedea cum unul dintre adolescenți, cel în vârstă de 15 ani, cu o glugă pe cap și mănuși în mâini, pătrunde în locuința femeii.

Băiatul rămâne în casă mai puțin de un minut și apoi pleacă, cel mai probabil auzind că proprietara imobilului s-a trezit.

În grabă, în timp ce iese pe ușă, acesta își pierde o mănușă, care rămâne agățată de clanță. Se întoarce, o recuperează și se ascunde în spatele casei, unde se află și celălalt minor, în vârstă de 13 ani.

Femeia a ieșit imediat să verifice împrejurimile cu o lanternă, însă cei doi adolescenți s-au năpustit asupra ei și au lovit-o brutal de mai multe ori până când bătrâna a rămas întinsă la pământ.

“În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie”, a transmis IPJ Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel