Bătrân de 81 de ani, găsit mort într-un șanț, după ce a fost spulberat de o mașină. Șoferul a fugit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Craig Adderley)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Craig Adderley)
Un bătrân de 81 de ani a fost descoperit mort într-un șanț, pe DN 7, după ce ar fi fost spulberat de o mașină.

Tragedie s-a petrecut noaptea trecută, în comuna Crângurile din județul Dâmbovița! Șoferul care l-ar fi lovit în plin pe bătrân a fugit de la locul accidentului, însă a fost găsit de polițiști, scrie dbonline.ro.

"La data de 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că într-un șanț se află căzut un bărbat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe drumul național 7, în localitatea Crângurile, unde au identificat un bărbat decedat, iar în apropierea acestuia a fost descoperită o bicicletă.

Din primele investigații, victima ar fi un bărbat de 81 de ani, în cursul nopții de 27 spre 28 octombrie a.c., ar fi fost acroșat de un autovehicul. Conducătorul auto ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier. Acesta a fost identificat de polițiști în persoana unui bărbat de 35 de ani, urmând să fie condus la sediul Poliției Orașului Găești”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului rutier.

Citește și:

Cadavru descoperit pe marginea DN 76. Poliţiştii suspectează o şoferiţă de TIR

Corpul unei femei decedate a fost găsit pe marginea DN 76 în judeţul Arad. Poliţiştii suspectează că principalul vinovat de moartea acesteia este o şoferiţă de TIR. 

O şoferiţă în vârstă de 34 de ani care conducea un camion a fost identificată de poliţişti şi este suspectă în cazul femeii decedate care a fost găsită pe marginea DN 76, în judeţul Arad, conducătoarea autoutilitarei fiind acuzată că a lovit victima şi a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii au stabilit că victima a fost lovită de camion cu o seară înainte, cadavrul fiind descoperit abia marţi dimineaţă.

"Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în seara zilei de 24 octombrie, în jurul orei 20,20, o autoutilitară care se deplasa pe DN 76, spre judeţul Hunedoara, a accidentat mortal o femeie de 43 de ani, din Vaţa de Jos, după care şi-ar fi continuat deplasarea. În urma investigaţiilor efectuate, vehiculul a fost depistat pe raza localităţii Sânmartin, din judeţul Bihor, conducătorul acestuia fiind o femeie de 34 de ani, din judeţul Bihor. Persoana în cauză a fost condusă la audieri, urmând a fi reţinută pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de cercetare", a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Cadavrul unei femei a fost găsit, marţi, abandonat la marginea DN 79, în satul arădean Hălmagiu, iar poliţiştii au reuşit să identifice victima după câteva ore, prima ipoteză fiind că a fost lovită de un autovehicul.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificată persoana decedată. Este vorba de o femeie de 43 de ani, din localitatea Vaţa de Jos, judeţul Hunedoara. Femeia ar fi fost victima unui accident rutier", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului, scrie Agerpres. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel