Urmărește emisiunea live
Batman vs. Superman, luptă pe viață și pe moarte cu Deadpool
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Jose Fierro
WhatsApp
Regizorul Zack Snyder, cunoscut pentru 300 (2006) și Man of Steel (2013) a realizat pentru fanii seriei o producție plină de adrenalină și suspans. Cu Ben Affleck în rolul lui Bruce Wayne/Batman și Henry Cavill în rolul lui Clark Kent/Superman, filmul Batman vs. Superman promite spectatorilor o confruntare de senzație între cei doi supereroi.

Pe lângă Affleck și Cavill, acest film aduce în distribuție și alte nume celebre. În rolul lui Lex Luthor, dușmanul înrăit al lui Superman îl vom vedea pe Jesse Eisenberg. Iubita lui Clark Kent, jurnalista Lois Lane este interpretată de către Amy Adams, iar Jeremy Irons îl joacă pe Alfred Pennyworth, asociatul de-o viață al lui Bruce Wayne. Filmul conține și un cameo al fizicianului american Neil DeGrasse Tyson.

Povestea urmărește conflictul dintre cei doi supereroi, pornit de la temerea lui Bruce Wayne că puterile nelimitate ale lui Superman pot avea consecințe indezirabile. Lex Luthor capătă, între timp, câteva mostre de kryptonită, mineralul care reprezinta vulnerabilitatea lui Superman. Cu ajutorul lui Alfred, Wayne își plănuiește să fure acest mineral de la Luthor.

[citeste si]

Filmul începe în forță, urmărind prăbușirea unei nave extraterestre în orașul ficțional Metropolis, asistată de intervenția lui Superman. Starea de tensiune se menține până la genericul de final.

O mare parte din meritul acestui film este constituit de jocul actorilor. Cvintetul Affleck-Cavill-Eisenberg-Irons-Adams reușește să constituie o producție care să fie un rival pe măsură pentru concurenții de la Marvel, care au adus anul acesta mult-aclamatul Deadpool, care a avut premiera în februarie.

Orice film are lacunele sale, iar Batman vs. Superman nu face excepție. Deși efectele speciale sunt foarte bune, scenele de luptă tind să devină prea agitate, cu cadre scurte și parcă prea intense. Excesul poziționează filmul lui Snyder lângă filmele lui Michael Bay. Coloana sonoră nu impresionează cu nimic și nu se diferențiază de multe alte filme de acțiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel