Bătaie Vîlceanu - Roman. Oana Florea, discuție tensionată cu Andrușceac (AUR): E bine de știut poziția dumneavoastră!
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Deputata Oana Florea (PSD) a avut un dialog încins cu deputatul Antonio Andrușceac (AUR), amândoi fiind invitați să comenteze asupra imaginilor cu bătaia dintre parlamentarii Florin Roman și Dan Vîlceanu.

„Nici nu contează care era obiectul discuției, nici nu contează ce i-a spus Florin Roman. Există vreo scuză în lumea asta să dai cu pumnul? Nu poți avea o dezbatere pe idei?”, a declarat Oana Florea, într-o intervenție la Digi 24.

Aceasta l-a întrebat apoi pe Antonio Andrușceac, care încerca anterior să argumenteze că este o culpă comună în scandalul dintre Vîlceanu și Roman:

„Dumneavoastră dați cu pumnul când vă jignește cineva?”

Deputatul AUR a răspuns: „Dacă arunci niște cuvinte nepotrivite...”

Oana Florea: „E bine de știut poziția dumneavoastră! Această reacție, domnule coleg, denotă lipsă de control, lipsă de maturitate, îmi pare rău. Eu nu v-am întrerupt! Am fost întrebată ceva și nici măcar nu sunt lăsată să comentez, având în vedere că sunt în Parlament și nu pot interveni peste dumneavoastră.

Din punctul meu de vedere, nimic nu justifică săritul la bătaie și dreptatea făcută cu pumnul. Asta înseamnă că nu ești matur și nu te poți controla. Din punctul meu de vedere, cariera domnului Vîlceanu e cam pe punctul să se termine. Într-adevăr, dacă dânsul consideră că nu a consumat nimic ar trebui azi să își facă testele și să le folosească în instanță ca probatoriu.

Cât despre comportamentul decent al domnilor de la AUR, credeți că lumea a uitat când ați adus oamenii cu forța prin Parlament, ați rupt oglinzile pe la mașini, domnul Orban a fost linșat pe la intrarea în Parlament alături de alt parlamentar, parcă de la UDMR? Domnul Simion era agățat pe aici, pe garduri, adică sunt imagini, eu nu mint, că asta s-a întâmplat. Totuși, nu dați lecții de decență pe aici.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel