Bătaie între două găști din Vaslui, după o jignire pe Facebook
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Vașadi Viorel de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Vașadi Viorel de la Pixabay
Două găști de tineri din Vaslui s-au luat la bătaie după o jignire pe Facebook.

Două găști de tineri, una din Todirești și cealaltă din Negrești, și-au împărțit pumni și picioare după o jignire pe Facebook.

Un bărbat din Negrești a fost jignit de unul dintre cei din satul Huc, comuna Todirești. Simțindu-se lezat, a apelat la o rudă ca să-i dea 'o lecție', în aceeași noapte. Așa se face că, patru bărbați din Negrești au pornit un 'război' împotriva altor trei, din Huc - Todirești.

Cele două găști s-au bătut până când au distrus o mașină, iar tinerii din Todirești au ajuns la spital.

Cei patru agresori, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, au fost reținuți de către poliţişti din cadrul Poliției Orașului Negrești, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ulterior, judecătorii vasluieni i-au plasat sub controlul judiciar pentru 60 de zile.

Reacția IPJ Vaslui 

'În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în noaptea de 6/7 iulie a.c., în timp ce se aflau pe strada Al. I. Cuza din orașul Negrești, pe fondul unui conflict anterior, cei patru bărbați ar fi aplicat mai multe lovituri altor trei bărbați și au distrus geamurile unui autoturism. Persoanele vătămate, trei bărbați din comuna Todirești, județul Vaslui, cu vârstele cuprinse între 20 și 27 de ani, au suferit leziuni ce necesită 11-13 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Pe 8 iulie, ei au fost reținuți pe o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive, scrie vremeanoua.ro.

Procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile în cazul celor patru agresori.

Cercetările continuă în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a acestora.

Bătaie ca-n filme și în Galaţi, după un accident

O bătaie generală a avut loc în urma unui accident produs pe o stradă din orașul Galați. Șapte persoane au fost implicate în scandal, iar patru au fost reținute. Scandalul a avut loc luni pe o stradă din Galați. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 45 de ani, s-ar fi agresat reciproc, după ce, autoturismul și autoutilitara cu care circulau s-au lovit.

În urma conflictului, a rezultat distrugerea parțială a autoturismului și rănirea a două persoane, dintre care una a necesitat spitalizarea.  În timpul verificările, polițiștii au stabilit că tânărul de 21 de ani, care se afla la volanul autoutilitarei, nu are permis de conducere, autovehiculul fiindu-i încredințat de tatăl acestuia, aflat pe scaunul din dreapta față.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, conducere fără permis și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane despre care se știe că nu posedă permis de conducere.

De asemenea, alți doi bărbați, de 32 și 35 de ani, aflați în autoturism, au fost reținuți, fiind cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Marți cei patru sunt prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunere de arestare preventivă, transmitea Mediafax, zilele trecute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel