Bătaie Goțiu-Palada. Mihai Goțiu: Merg la poliție. Nu mă intimidează
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
 Senatorul USR Mihai Goţiu a anunţat că joi, la ora 15,30, va merge la Poliţie pentru a depune o plângere împotriva lui Mirel Palada, cel care l-ar fi agresat fizic miercuri seară în studioul unui post de televiziune. El spune că gestul lui Palada nu-l intimidează. 

"Avem deja documentele şi la trei şi jumătate vom merge la Poliţie pentru a depune această plângere", a spus Mihai Goţiu într-o conferinţă de presă la care au participat mai mulţi colegi de partid. 

El susţine că agresiunea de miercuri seară "vine a continuare a ceea ce se întâmplă în Palatul Parlamentului". 

Goţiu a amintit că nu a primit răspuns la sesizarea depusă la Comisia juridică împotriva liderului grupului PSD din Senat, Şerban Nicolae, care l-ar fi agresat verbal în primăvara acestui an într-o şedinţă a Biroului permanent a acestui for. 

"Este unul din exemplele care încurajează astfel de comportamente. Atunci când nu sancţionăm agresiunile verbale nici măcar aici în Parlament se transmite acest sentiment că orice este posibil aici în România", a adăugat Goţiu. 

Potrivit senatorului USR, o altă "violentare a legilor" a avut loc miercuri în şedinţa comună a Parlamentului când s-a prelungit cu 60 de zile activitatea Comisiei de anchetă a prezidenţialelor din 2009.

Goţiu a precizat că momentul petrecut în studioul B1 TV nu îl "intimidează", relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel