Bătaie ca în filme în centrul Iașului! Doi bărbați au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
În cursul nopţii de vineri spre sâmbăta, în centrul Iașului a fost o bătaie în toată regula. Doi bărbaţi s-au înjunghiat reciproc. Aceștia au ajuns la spital, iar oamenii legii au întocmit dosar penal pentru a stabili ce s-a întâmplat. Urmează a se stabili ce s-a întâmplat, dar, deocamdată, se face anchetă pentru tentativa de omor, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.  

O bătaie a avut loc, vineri spre sâmbătă, în centrul Iașiului. Unul dintre cei răniți a fost găsit la câțiva zeci de metri distanță de locul în care a izbucnit scandalul. Iubita acestuia a sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii și mai multe echipaje medicale.

”A fost o altercație pe bulevardul Ștefan cel Mare din Iași, au fost două victime cu plăgi înjunghiate. Vorbim despre un tânăr în vârstă de 22 de ani care prezenta o plagă abdominală în hipocondru drept. În momentul preluării era stabil din punct de vedere hemodinamic. A fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă Multiplă şi transportat la UPU Sf. Spiridon. Pacientul are o plagă penetrantă abdominală hepatică şi a fost direcţionat la sala de chirurghie. În schimp, pacientul în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiat în zona toracelui posterior. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ B2 şi dus tot la UPU Sf. Spiridon ” a menţionat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

Conform informațiilor se pare că mai există o a treia persoană implicată în scandal. Ba mai mult, polițiștii il caută pe individ pentru că, potrivit unor martori, el este cel care i-a înjunghiat pe cei doi tineri. Nu se cunosc mai multe informații, momentan, conform BZI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel