Bat clopote de nuntă la Chefi la cuțite. ”Mă voi căsători în scurt timp”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Au fost momente speciale la Chefi la cuțite. Se pare că bat clopote de nuntă!

Cea de-a opta ediție a emisiunii Chefi la cuțite, difuzată aseară în intervalul 20:27 – 23:57, a fost lider de piață pe toate targeturile. Astfel, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Chefi la cuțite a înregistrat pe întregul interval orar 7.3 puncte de rating și 28.8% cotă de piață. Antena 1 a înregistrat 7.7 puncte de rating și 27.2 cotă de piață.

Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 7 puncte de rating și 22.6% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 6.7 puncte de rating și 21.2% cotă de piață. În minutul de aur 21:47, emisiunea Chefi la cuțite a fost urmărită de aproape 1,6 milioane de telespectatori.

Ieri seară, la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a câștigat o luptă grea pentru amuletă. Cei trei jurați și al patrulea Chef invitat, Orlando Zaharia, și-au împărțit unele dintre cele mai incomode ingrediente, de la urechi de porc, picioare de broască și gheare de rață la bomboane colorate și pufuleți. Chefii au făcut tot posibilul pentru a se pune în dificultate unul pe celălalt, ajungând astfel la combinații ce păreau inițial imposibile. Dar toate ingredientele de temut și-au găsit loc în farfuriile lor ingenioase, care au fost apoi atent analizate de către Andreea Bălan. Verdictul Andreei i-a adus o nouă amuletă lui Chef Florin Dumitrescu, cel care a câștigat întrecerea cu un preparat în care a combinat urechile de porc, ghearele de rață, șofranul, scorțișoara și foie gras-ul.

De partea cealaltă, în arena audițiilor, jurații au primit vizita unui campion: Mihai Leu a intrat în bucătăria show-ului culinar pentru a le pregăti un platou apetisant celor trei Chefi. Marele sportiv a declarat că a avut emoții mai mari ca la un meci de box, întâlnirea prilejuind rememorarea emoționantă a celor mai importante momente din cariera sa.

"Mă voi căsători în scurt timp. Iubita mea a spus "Da”

Preselecțiile au adus și ele momente speciale. Răzvan Mincă i-a surprins pe Chefi cu un tacos al Pastor și guacamole cu greieri – o farfurie îndrăzneață, pentru care a obținut 3 cuțite din partea juraților. Răzvan a marcat verdictul cu o surpriză emoționantă pentru iubita sa, pe care a cerut-o în căsătorie chiar în platoul Chefi la cuțite.

”Sunt de două ori fericit: am luat 3 cuțite, ceea ce înseamnă foarte mult pentru mine, și cel mai important lucru: mă voi căsători în scurt timp, iubita mea a spus Da”, a declarat Răzvan.

De același verdict cu 3 cuțite s-au bucurat aseară și Maria Paraschiv, care a făcut parte din lotul olimpic de Judo al României, alegând ulterior să se dedice profesiei de bucătar, dar și Lucian Butnaru, concurentul din Cluj care deține o cafenea în care lucrează și persoane cu dizabilități.

Lucian i-a impresionat pe Chefi cu priceperea sa în bucătărie în ciuda problemelor de vedere cu care se confruntă. Nu în ultimul rând, Horia Manea i-a cucerit pe jurați cu spectaculoasa lui tartă cu lămâie, pentru care a primit tot 3 cuțite, fiind la un pas de a primi cuțitul de aur din partea lui Florin Dumitrescu.

”Desertul tău e spectaculos. Ți-aș fi dat cuțitul de aur, dar vreau să am siguranța că poți să controlezi la fel de bine și preparatele sărate”, și-a motivat Chef Dumitrescu decizia.

Emisiunea Chefi la cuțite continuă la Antena 1 mâine seară, de la 20:30, cu o nouă rundă de preselecții și o luptă încinsă în arena amuletei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel