Bat clopote de nuntă la Chefi la cuțite. ”Mă voi căsători în scurt timp”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Au fost momente speciale la Chefi la cuțite. Se pare că bat clopote de nuntă!

Cea de-a opta ediție a emisiunii Chefi la cuțite, difuzată aseară în intervalul 20:27 – 23:57, a fost lider de piață pe toate targeturile. Astfel, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Chefi la cuțite a înregistrat pe întregul interval orar 7.3 puncte de rating și 28.8% cotă de piață. Antena 1 a înregistrat 7.7 puncte de rating și 27.2 cotă de piață.

Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 7 puncte de rating și 22.6% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 6.7 puncte de rating și 21.2% cotă de piață. În minutul de aur 21:47, emisiunea Chefi la cuțite a fost urmărită de aproape 1,6 milioane de telespectatori.

Ieri seară, la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a câștigat o luptă grea pentru amuletă. Cei trei jurați și al patrulea Chef invitat, Orlando Zaharia, și-au împărțit unele dintre cele mai incomode ingrediente, de la urechi de porc, picioare de broască și gheare de rață la bomboane colorate și pufuleți. Chefii au făcut tot posibilul pentru a se pune în dificultate unul pe celălalt, ajungând astfel la combinații ce păreau inițial imposibile. Dar toate ingredientele de temut și-au găsit loc în farfuriile lor ingenioase, care au fost apoi atent analizate de către Andreea Bălan. Verdictul Andreei i-a adus o nouă amuletă lui Chef Florin Dumitrescu, cel care a câștigat întrecerea cu un preparat în care a combinat urechile de porc, ghearele de rață, șofranul, scorțișoara și foie gras-ul.

De partea cealaltă, în arena audițiilor, jurații au primit vizita unui campion: Mihai Leu a intrat în bucătăria show-ului culinar pentru a le pregăti un platou apetisant celor trei Chefi. Marele sportiv a declarat că a avut emoții mai mari ca la un meci de box, întâlnirea prilejuind rememorarea emoționantă a celor mai importante momente din cariera sa.

"Mă voi căsători în scurt timp. Iubita mea a spus "Da”

Preselecțiile au adus și ele momente speciale. Răzvan Mincă i-a surprins pe Chefi cu un tacos al Pastor și guacamole cu greieri – o farfurie îndrăzneață, pentru care a obținut 3 cuțite din partea juraților. Răzvan a marcat verdictul cu o surpriză emoționantă pentru iubita sa, pe care a cerut-o în căsătorie chiar în platoul Chefi la cuțite.

”Sunt de două ori fericit: am luat 3 cuțite, ceea ce înseamnă foarte mult pentru mine, și cel mai important lucru: mă voi căsători în scurt timp, iubita mea a spus Da”, a declarat Răzvan.

De același verdict cu 3 cuțite s-au bucurat aseară și Maria Paraschiv, care a făcut parte din lotul olimpic de Judo al României, alegând ulterior să se dedice profesiei de bucătar, dar și Lucian Butnaru, concurentul din Cluj care deține o cafenea în care lucrează și persoane cu dizabilități.

Lucian i-a impresionat pe Chefi cu priceperea sa în bucătărie în ciuda problemelor de vedere cu care se confruntă. Nu în ultimul rând, Horia Manea i-a cucerit pe jurați cu spectaculoasa lui tartă cu lămâie, pentru care a primit tot 3 cuțite, fiind la un pas de a primi cuțitul de aur din partea lui Florin Dumitrescu.

”Desertul tău e spectaculos. Ți-aș fi dat cuțitul de aur, dar vreau să am siguranța că poți să controlezi la fel de bine și preparatele sărate”, și-a motivat Chef Dumitrescu decizia.

Emisiunea Chefi la cuțite continuă la Antena 1 mâine seară, de la 20:30, cu o nouă rundă de preselecții și o luptă încinsă în arena amuletei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?