Data publicării:

Băsescu s-a delimitat de atacul lui Lăzăroiu la adresa lui Blaga

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp

Preşedintele Traian Băsescu s-a delimitat de atacul lansat, sâmbătă, de consilierul Lăzăroiu la adresa lui Vasile Blaga. "Traian Băsescu nu este solidar cu afirmațiile făcute în cursul acestei zile de domnul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu referitoare la alegerile interne din Partidul Democrat-Liberal", se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei prezidenţiale.

"Domnul președinte Traian Băsescu nu este solidar cu afirmațiile făcute în cursul acestei zile de domnul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu referitoare la alegerile interne din Partidul Democrat-Liberal. Acestea reprezintă strict opinia personală a domnului consilier Sebastian Lăzăroiu. Poziția domnului președinte Traian Băsescu este cea exprimată foarte clar în discursul susținut astăzi în cadrul Convenției Naționale Extraordinare a Partidului Democrat-Liberal", precizează Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al președintelui României într-un comunicat de presă.

 Sebastian Lăzăroiu crede că liderii PDL au dat dovadă de ticăloșie și au pierdut voturi la parlamentare. Într-o postare pe Facebook, Lăzăroiu mai susţine că de rezultatele slabe obţinute de PDL se face vinovat managementul politic defectuos al partidului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel