Băsescu: PSD este inapt pentru guvernare. Au gândit mereu după propriile reguli
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Traian Băsescu a lansat un atac  la adresa celor din PSD și ALDE, în cadrul unei conferințe de presă. Președintele PMP a început cu un citat "Scrisoarea a treia" a lui Mihai Eminescu.

"Aș vrea să încept cu un moment poetic, dacă îmi permiteți, a spus Băsescu:

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

Asistăm la o dispută între două găști din PSD, iar pudelul de companie Tăriceanu, un veșnic aliat al PSD, a acceptat să intre în această bătălie, din care cred că va ieși smotocit.

Concluzia mea: PSD-ul este inapt pentru guvernare, la fel cum unui tânăr îi spui că este inapt pentru serviciul militar, așa sunt ăștia inapți pentru guvernare.

[citeste si]

De fiecare dată când au fost la guvernare, ăștia au gândit mereu după propriile reguli, nu după Constituție. În 2012, ce le-a dat prin cap imediat ce au venit la guvernare a fost să dea o decizie prin care CCR să nu mai poată verifica deciziile Parlamentului.

Un alt exemplu că sunt inapți pentru guvernare este OUG 13, pe care au dat-o, cum bine ați spus-o voi presa, noaptea ca hoții.

Un al patrulea argument este că le-a dat prin cap să negocieze până și istoria României, în relația cu UDMR. Au vrut să declare zi de sărbătoare 15 martie 1848, o zi în care au murit zeci de mii de oameni, de copii", a declarat Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel