Băsescu ordonă, trepăduşii execută. Cu Mişcarea Populară înainte, marş!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

EVZ ne pune pe prima pagină încercarea USL de a acapara Capitala. După ce l-au combinat obligat-forţat pe Oprescu să candideze ca independent cu 3 partide în spate, Antonesu şi Ponta mai dau un tun prin atragerea lui Piedone. Fosta spaimă a pieţelor din Bucureşti este pregătit să facă saltul cel mare şi să intre în focurile adevăratei bătălii politice. Pe lângă faptul că ar câştiga lejer alegerile în ograda proprie, Piedone, ar aduce şi un beneficiu imens de imagine USL, deci mişcarea e cu bătaie lungă. Uneori pare că raza numită Ponta-Antonescu-Oprescu-Piedone luminează şi grădinile Cotroceniului, dar poate o fi doar o impresie.

Libertatea nu se lasă. După ce ne-au adus primele poze cu Nicoleta Luciu, să spunem aşa, mult schimbată faţă de ceea ce ştiam, acum ne arată pozele cu cei trei nou-născuţi. Este de apreciat ambiţia tabloidului, dar şi perseverenţa cu care reuşesc să obţină imagini. Oare de unde vin ponturile?

Din Jurnalul Naţional aflăm povestea tulburătoare a unui copil care îşi doreşte să înveţe, să meargă la şcoală, dar din păcate nu are cu ce şi nici cum, pentru că este orb. Povestea impresionantă a micuţului pare desprinsă din România cea mai neagră, chiar mai neagră decât cea de toate zielele. Ţara în care statul subvenţionează zeci de orbi cărora ulterior le-a oferit şi permis de conducere sau ţara în care sute de invalizi merg bine mersi. Singurii pentru care nu se găsesc bani cu adevărat sunt chiar aceşti copii, nevoiţi să strângă din dinţi îşi înfruntă handicapul cu stoicism şi visează cu ardoare la lucrurile ce altora li se par fireşti. Să citeşti o carte, să mergi la şcoală sau pur şi simplu să vezi. Nu să vezi cerul sau stelele. Să vezi dulapul ăla de care te mai loveşti uneori sau să vezi farfuria pe lângă care la început mai dădeai cu furculiţa. Lucruri simple...

Hotnews pune pe tapet o nouă discuţie despre Mişcarea Populară a PDL şi ţine să-l citeze pe Oltean care laudă inspiraţia fetei preşedintelui. Poate Băsescu i-a considerat pe toţi atât de incompetenţi încât le-a zis "băi băieţi, pe voi v-am lăsat şi nu aţi fost în stare să depuneţi la timp actele pentru ca partidul meu să funcţioneze în continuare. Acum e rândul Ioanei, poate vă dă clasă". Nu a avut încredere în ei şi uite că bine a ăcut. Marele fâs cu Mişcarea Populară e aproape gata. Discuţiile de faţadă de la vila Lac au fost doar un prilej a ne anunţa şi pe noi, pentru că plicul de la Cotroceni deja decisese toată Mişcarea, pardon afacerea.

Din DeCe News aflăm care este diferenţa între mişcările de stradă din anii 60 şi cele de acum, când americanii încearcă să acapareze Wall-Street. Diferenţa o face motivul. Atunci oamenii au ieşit în stradă din convingere, acum ies convinşi de foame. Bine americanii nu ies chiar de foame, dar nici mult nu mai au. Însă e clar că dacă pe pământul făgăduinţei va fi foamete, în ţara tuturor posiblităţilor şi răbdările prăjite vor constitui o delicatesă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel