Băsescu, ocnaşul de la Roşia Montana
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ziare
ziare

Vizita regelui Mihai în Parlament a căpătat accente tovărăşeşti nebănuite. Adevărul prezintă stenogramele dezbaterii pe acest subiect şi ne simţim ca la o şedinţă de partid pe vremea lui Ceauşescu. Comunişti, spălaţi de apele tranziţiei, aleşii noştrii s-au angajat într-o discuţie cu iz amical despre cine a fost mai tare înainte de 90. Acuzaţii binevoitoare şi pline de înţelegere curgeau dintr-o parte în alta iar faptul că Regele ar trebui sau nu să vină la prezidiu era aşa un mic pretext, importante erau realizările fiecăruia şi gradul din PCR. În final pare că a câştigat Toader de la PDL, nu de alta dar el a fost şi atunci şi acum bine înfipt în organele Puterii.

Din Evenimentul Zilei aflăm că Băsescu îi cam taie elanul lui Boc. Abia ce prinsese avânt cu demiterea în forţă şi plină de asprime a lui Lăzăroiu, abia ce trecuse de Parlament cu Orban şi Ministerul Afacerilor Europene, că Băsescu îi şi arde una peste bot. Dacă nu are "sânge în instalaţie" şi nu lămureşte situaţia de la Roşia Montana, dar şi mulgătoarele de bani ale statului numite Oltchim şi Rompetrol, e ca şi zburat. Bine, nu vă imaginaţi că va şi zbura, din motive de competenţă ca acestea, că nu-şi permite nici Băsescu să piardă aşa un om de încredere, dar din când în când "Zeus" de la Cotroceni trebuie să mai amintească cine e şeful, iar în ultimul timp părea că Boc îşi cam luase lumea în cap. Bine că l-a pus la punct, cine ştie poate pe cont propriu făcea vreo boacănă şi mărea salariile, aşa în spirit electoral.

Puterea deconspiră marele furt pe care l-au făcut baronii sindicali de după Revoluţie. Arestările din ultima vreme ne confirmă tuturor că aveam dreptate: liderii sindicali sunt pe mână cu Puterea şi primesc în schimb toate avantajele unui baron de lux. Că se numeşte Petcu sau Miron Cozma, are mai puţină importanţă. Fiecare la rândul şi-a primit dreptul cu vârf şi îndesat. Spre exemplu Cozma când a simţit că e rost de pârnaie a trecut toată averea pe numele fostei soţii. S-a trezit săraca femeie cu bani de nu ştia număra şi proprietăţi de le pierdeai şirul. Cei de acum sunt în aceeaşi situaţie. Freacă puţin scările de la DNA, unul sau doi pică de fraieri şi fac vreo câţiva ani de puşcărie şi apoi duc o viaţă, pe care muncitorul ce l-au reprezentat cândva nici măcar nu poate să o viseze, că nu ştie ce sunt Ozn-urile alea.

Din categoria Băsescu spune, aflăm de la România Liberă că odată cu scutul anti-rachetă ne-am cam ars. În cazul unui război noi suntem primul obiectiv. Cu praştiile noastre şi cu avioanele F16 second-hand sigur facem faţă. Nici măcar  nu apucăm să vină să ne apere NATO, că deja devenim istorie. Istoria unei ţări slab pregătite militar, dar care din servilism şi mult teribilism, a acceptat să îşi bage singură mortul în casă.

Din Libertatea mai aflăm periodic cât a mai crescut Nicoleta Luciu. Însărcinată cu tripleţi, femeia fatală seamănă izbitor de mult Rasputia din filmul Norbit. Ce-i drept că e foarte mare, dar ţine-te după ce naşte să vezi subiecte. Exemplu de la Nicoleta Luciu: cum să dai jos 10 kilograme în 2 zile sau cură de slăbit cu aer şi răbdări prijite by Nicoleta Luciu. Un adevărat festin, iar Libertatea va fi acolo să imortalizeze fiecare moment.

DeCe News miroase o nouă bombă la Guvern. Următorul pe lista lui Băsescu... pardon Boc, este Teodor Baconschi, care urmează să fie remaniat. Ba chiar mai mult de atât, gurile rele spun că printre remaniaţi s-ar găsi chiar Guvernul, care ar urma să pice de pe ţoclul minuscul al încrederii pe care o mai au românii în el. De văzut, dar s-ar putea ca Lăzăroiu să zică mersi că a scăpat primul, aşa, ca la vaccin, pentru că toamna se numără miniştrii, iar pentru PDL urmează vremuri extrem de tulburi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel