Băsescu nu scapă de mine decât dacă mă omoară, afirmă Antonescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin Antonescu1
Crin Antonescu1

"Traian Băsescu şi aceşti oameni de mine nu scapă, decât dacă mă omoară", indiferent câte ameninţări, insulte sau calomnii îi vor fi adresate, a declarat, marți seara, președintele interimar, Crin Antonescu.

 "Traian Băsescu şi aceşti oameni de mine nu scapă, decât dacă mă omoară, ceea ce nu e cazul, sper. De mine nu scapă până când nu dau socoteală politic, că eu nu mă ocup cu altceva, în faţa cetăţenilor României, pe care i-au minţit şi-i mint, pe care i-au furat şi-i mai fură încă pe unde mai sunt şi pe care mai noi îi sfidează, îi intimidează în fiecare seară domnul Traian Băsescu (...) Asta până nu se termină, eu nu mă opresc, oricâte ameninţări, oricâte insulte, oricâte calomnii", a susţinut Antonescu.

El a ţinut să adreseze un mesaj şi alegătorilor care s-au prezentat la referendumul din 29 iulie, afirmând că se va "bate" pentru opţiunea acestora.

 "Mesajul meu este: nu vă temeţi oameni buni, nu e sat fără câini România, nu poate fi condusă banditeşte de Traian Băsescu cu ameninţări, cu insulte şi intimidări. Suntem aici şi ne batem până la capăt pentru lege, pentru drept şi pentru votul vostru", a mai spus Antonescu, marți seara, afirmând că va folosi toate prerogativele președintelui interimar în acest sens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel